dummy (1)

“Artificial City”, noua dramă cu Soo Ae lansează posterele oficiale și un teaser șocant

Reprezentanții postului JTBC vor să ne facă curioși în privința viitorului proiect al postului. Prin urmare au lansat, de curând, primele teasere , dar și posterele oficiale pentru drama “Artificial City”  unde  ne vor încanta protagoniștii Soo Ae și Kim Kang Woo.

Despre „Artificial City” am aflat că va fi o dramă a cărei acțiune care are loc într-un muzeu de artă care aparține Sung Jin Group, un conglomerat major care deține frâiele lumii politice și financiare din Coreea de Sud. Este descris ca un thriller misterios și în același timp psihologic despre lăcomia și ambițiile femeilor care se străduiesc să ajungă la cea mai înaltă poziție  într-o țară precum Coreea.

Posterele noi sunt superbe și o prezintă pe actrița Soo Ae într-o ipostază serioasă, un pic sobră și super elegantă. Cu ocazia aceasta am aflat și detalii despre personajul ei.

Soo Ae joacă rolul lui Yoon Jae Hee, cea care se află la conducerea muzeului de artă și a doua noră a familiei care controlează Sung Jin Group. Este descrisă ca o femeie care are o dragoste profundă și  în același timp o obsesie pentru stilul ei de viață. În posterele oficiale, ea poartă o rochie neagră elegantă și ține strâns o cheie cu diamant, în timp ce pe poster apare mesajul: „Un loc pe care toată lumea îl dorește, dar este periculos pentru toată lumea”.

 

Primul teaser lansat ne oferă o imagine de ansamblu a oamenilor care trăiesc în înalta societate coreeană. Sunt prezentate scene diverse, unele șocante cu sângele, crime, violențe și trădări care au loc în lumea tăioasă a Grupului Sung Jin. Deși familia Sung Jin pare una perfectă la suprafață, nu este chiar așa. Acțiunile lor sunt pătate cu sânge, iar scenele cu aventuri amoroase, tentative de înec și chiar abuz fizic sunt doar o parte a unei realități întunecate.

Yoon Jae Hee este în special o țintă a violențelor, de exemplu vedem cum soțul ei, Jung Joon Huk (rolul interpretat de Kim Kang Woo), aruncă un pahar în peretelui din fața ei. El este o persoană respectată în acea societate, dar în interior ascunde un complex de inferioritate care provine din faptul că este fiul nelegitim din familia sa. Yoon Jae Hee este, de asemenea, forțată să îngenuncheze și ajunge să fie amenințată cu pistolul, iar într-o altă scenă înfiorătoare, o femeie necunoscută este târâtă de părul pe genunchi într-o clădire în flăcări.

Chiar mai jos puteți urmări noul teaser.

Cam atât momentan despre această dramă. Soo Ae este una din favoritele mele, dar pot să zic că nu este prima dată când o vedem în astfel de rol, totuși aici pare că toată acțiunea va fi mai intensă decât am văzut noi în alte proiecte, prin urmare aș spune că deja mi-am trecut pe listă aceasta dramă.

Vă mai spun doar că “Artificial City”  este programată pentru lansare pe data de 8 decembrie 2021.

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.