UPDATE: Kim Seon-ho va debuta în filmul Sad Tropics la scurt timp după scandalul cu fosta sa iubită

Kim Seon-ho. În jurul său s-a creat o puternică controversă recent, atunci când fosta sa iubită ar fi dezvăluit că acesta ar fi forțat-o să facă avort ca urmare a unei sarcini neașteptate și nedorite.

Starul din Hometown Cha-Cha-Cha în vârstă de 35 de ani și-a cerut scuze public pe data de 20 octombrie pentru faptele sale, iar fosta sa prietenă se pare că le-ar fi acceptat. Deși în preajma scandalului, în luna octombrie toate reclamele și proiectele în care Kim Seon-ho urma să apară au fost anulate, se pare că de curând, în luna noiembrie, vedeta a reușit să reapară pe ecrane în reclamele brandurilor precum cel pentru măști de față Miima și Canon Korea, asta după ce un raport al agenției Dispatch, cunoscută ca expunând viața cuplurilor celebre în Coreea, i-a reabilitat întrucâtva imaginea lui Kim.

 

                                                                                           Sursă foto: Straitstimes.com

Dispatch susține că actorul ar putea fi o victimă a unei culturi a ostracizării și marginalizării, numită cancel culture, relevând o serie de mesaje dintre Kim Seon-ho și Choi Young-ah care par să îl pună pe actor într-o lumină mai pozitivă acum, potrivit Yahoo Life SEA. El își cerea scuze că nu putea fi alături de ea și îi cerea să se mai gândească la ce vor face în continuare, după ce unele surse declară că ea ar fi venit cu ideea avortului, în timp ce Kim dorea să-și anunțe părinții despre copil și să își asume partea de responsabilitate, potrivit spuselor apropiaților și prietenilor lui, care îl descriu ca pe un iubit dedicat.

Deși pierduse câteva proiecte la care lucra precum show-ul 2 Days & 1 Night, sau la care urma să lucreze, de exemplu filmele Dog Days și 2 O’Clock Date, se pare că în decembrie Kim va începe filmările pentru Sad Tropics, care îi va marca debutul în industria cinematografică, o șansă nouă pentru care actorul este foarte recunoscător. El nu a negat acuzațiile fostei sale și nici nu a încercat din răsputeri să se apere, însă cu sprijinul fanilor și al raportului de la Dispatch, Kim Seon-ho arată că nu este chiar așa ușor de doborât și că își va continua cariera în lumea filmelor fie ele pe micul sau marele ecran.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.