1637236280-20211118-minhochaesoobin

Industria modei, pusă sub lupă: Minho, din SHINee, și Chae Soo Bin, protagoniștii noului serial Netflix „The Fabulous”

Minho (민호), mebrul trupei de băieți SHINEee) și Chae Soo Bin au fost repartizați în rolurile principale ale dramei „The Fabulous/ 페뷸러스”.

Anunțul a fost făcut chiar astăzi, 18 noiembrie, de reprezentanții Netflix, care au declarat: „Am confirmat producția „The Fabulous”. Chae Soo Bin și Minho vor juca în ea”.

Pe scurt, serialul spune povestea pasiunilor și relațiilor din industria modei, dar vorbește și despre cei care concurează pentru a supraviețui în această industrie, după cum ne informează allkpop.com.

Chae Soo Bin a fost distribuită în rolul managerului unei agenții de PR de lux, fiind o femeie care a luptat pentru a face parte din această industrie toată viața, iar Minho a fost distribuit în rolul editorului foto independent Ji Woo Bin, care are totul, în afară de pasiune.

Conform My Drama List, “Fabulous” va portretiza munca, pasiunea, romantismul și prieteniile a patru tineri bărbați și femei, care s-au avântat în industria modei, plină de strălucire, dar și de compromisuri și renunțări. Este o dramă romantică realistă despre viața de zi cu zi a oamenilor moderni (bărbați și femei), care trăiesc în oraș și urmează același tipar.

Pyo Ji Eun (Chae Soo Bin) este o femeie optimistă și pozitivă, care a lucrat timp de cinci ani la o agenție de modă de lux. Ea nu se da înapoi de la nicio provocare și își trăiește viața în mod activ.

Ji Woo Min (Minho) este adesea numit playboy. Este frumos, înalt și cu picioare lungi ca un star de cinema, dar nu este obișnuit să-și exprime emoțiile în mod corespunzător. El nu depune niciodată tot efortul în ceea ce face (nu își dă silința cu adevărat – n.r.), dar nu a eșuat în nimic toată viața lui.

Serialul va avea premiera în 2022, o dată anume nefiind încă făcută publică.

MinHo, din SHINee, și-a debutat ca actor în anul 2010 și, de-a lungul timpului, s-a dovedit a fi un actor versatil. Până în prezent, a apărut în dramele „Because It’s The First Time”, „Mrs. Cop 2”, „Hwarang”, „Somehow 18”, „The Most Beautiful Goodbye”, „Lovestruck in the City” și a avut chiar și o apariție cameo în drama „Yumi’s Cells”.

Chae SooBin este o stea în devenire. Ea a avut roluri importante în dramele „My Catman”, „The Rebel”, „Strongest Deliveryman”, „If Were a Season”, „I’m Not a Robot”, „Where Stars Land” și „A Piece of Your Mind”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.