dummy

“Squid Game” a primit 3 nominalizări la Globurile de Aur 2022

Pe 13 decembrie, ora locală, Asociația Presei Străine de la Hollywood a anunțat nominalizații pentru gala anuală a Globurilor de Aur.

Nominalizările pentru Globurile de Aur 2022 au fost anunțate în cadrul unei ceremonii live cu președintele HPFA Helen Hoehne și Snoop Dogg, potrivit Soompi.

Globurile de Aur sunt una dintre cele mai importante gale de decernare de premii care se organizează înaintea Premiilor Academiei din Statele Unite și premiază atât televiziunea, cât și industria filmului.

Drama coreeană „Squid Game”, care a devenit cel mai de succes serial Netflix, a primit trei nominalizări la Globurile de Aur 2022. „Squid Game” este nominalizat pentru cel mai bun serial de televiziune – dramă alături de „Lupin”, „The Morning Show”, „Pose” și „Succession”.

Lee Jung Jae este nominalizat pentru cea mai bună interpretare a unui actor într-un serial de televiziune – dramă, alături de Brian Cox și Jeremy Strong în „Succession”, Billy Porter în „Pose” și Omar Sy în „Lupin”.

De asemenea, O Yeong Su (Oh Young Soo) este nominalizat pentru cel mai bun actor în rol secundar – Televiziune alături de Billy Crudup și Mark Duplass în „The Morning Show”, Kieran Culkin în „Succession” și Brett Goldstein în „Ted Lasso”.

Cea de-a 79-a ediție a Globurilor de Aur va avea loc pe 9 ianuarie 2022.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.