dummy

Ahn Bo Hyun îl va înlocui pe Kim Seon Ho în noul film în care joacă și YoonA

Pe 14 decembrie, compania de producție Filmmaker R&K a anunțat că YoonA și Ahn Bo Hyun au fost confirmați ca protagoniști pentru  viitorul film numit „2 O’Clock Date” (titlu literal).

Anterior, actorul Kim Seon Ho a fost confirmat că va juca rolul principal masculin în această producție, dar din cauza scandalului iscat cu  fosta lui iubită, producătorii de la Filmmaker R&K și-a anunțat decizia de a-l înlocui. După o analiză amânunțită, ei au decis să anunțe oficial numele actorului pe care îl vom vedea în acest film. 

Am aflat că „2 O’Clock Date” va fi o comedie romantică despre o femeie cu un mare secret și un bărbat care locuiește în aceeași clădire cu ea, dar  la etajul de mai sus. Producătorii  au mai spus că filmul va avea o abordare mai drăgălașă și va urmări ce se întâmplă când cei doi vecini ajung să se întâlnească în fiecare zi. La cârma producției va fi regizat de Lee Sang Geun, care anterior a realizat filmul de succes al lui YoonA „EXIT”.  Se pare că filmările pentru „2 O’Clock Date”  vor începe în luna aprilie 2022.

Producătorul Filmmaker R&K a spus că YoonA, care a impresionat cu rolul ei în diverse filme precum „Miracle: Letters to the President” și „Confidential Assignment”, o va interpreta pe femeia cu un mare secret și  actorul Ahn Bo Hyun, care a strălucit în diverse proiecte precum  „Itaewon Class” și „Yumi’s Cells” va avea  rolul bărbatului care trăiește deasupra ei.

Poate pentru unii este o decizie surprinzătoare, dar vreau să vă mai spun că Ahn Bo Hyun a reușit într-un timp foarte scurt să se remarce poate mai mult decât alți actori. Cred că vă aduceți aminte de el cum a portretizat rolul negativ Jang Geun-Won în drama de succes “Itaewon Class” de anul trecut. În acest an, aș spune că a dat cu adevărat marea lovitură, vorbesc despre drama de la Netflix “My Name” și mai apoi de serialul amuzant  de la tvN  “Yumi’s Cells”, în care a jucat alături de Kim Go Eun. 

Actor Ahn Bo Hyun apologizes for the recent controversy over his YouTuber subscription list | allkpop

Foto: Allkpop




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.