Bad-And-Crazy-drama

Noua dramă “Bad and Crazy”: Întâlnire cu scântei între un detectiv rău și un motociclist nebun după dreptate

Iată că a venim momentul pe care abia îl așteptam. Ziua în care cu bucurie pot să vă zic că are premiera noua dramă de la tvN “Bad and Crazy”. Încă de când am văzut primele știri despre această dramă am zis că sigur va fi un fenomen și ceva îmi spunea că trebuie să o trec neapărat pe lista mea pentru acest sfârșit de an. Recunosc că a contat foarte mult pentru mine distribuția acestei drame care îi aduce la un loc pe Lee Dong Wook, Wi Ha Joon, Han Ji-Eun și Cha Hak Yeon.

“Bad and Crazy” este încadrată ca gen în dramă de acțiune, fantastică cu super eroi și detectivi. Este planificată să aibe 12 episoade și are premiera chiar azi, 17 decembrie, pe postul coreean tvN. Este un proiect realizat de companiile Studio Dragon, Mink Entertainment, sub îndrumarea regizorului Yoon Sun Dong, cel care  s-a aflat în spatele dramei de succes  The Uncanny Counter (OCN / 2020-2021),  iar scenariul a fost creat de Kim Sae Bom.

Poveste:

Această dramă va spune povestea unui detectiv corupt, considerat rău, dar cu mult simț practic, care manifestă o personalitate ciudată  și are o anumită idee asupra dreptății. Viața lui se va transforma complet atunci când va întâlni un misterios motociclist.

Mai exact, îl vom vedea pe Soo Yul (rolul lui Lee Dong Wook) care lucrează ca ofițer de poliție. Este competent în meseria lui, dar este recunoscut pentru că ar avea o etică îndoielnică. El va face orice pentru a avea succes. Datorită personalității sale ambițioase, a primit promovări într-o perioadă scurtă de timp. Ori de câte ori o situație îl deranjează, Soo Yeol devine nervos și gata să izbucnească în orice moment, dar se poate spune că se transformă complet de îndată ce poate vedea o compensație în fața ochilor.

Viața lui liniștită se schimbă brusc odată cu apariția tipului numit K. Actorul Wi Ha Joon îi va da viață lui K. El este motociclist, descris ca o persoană dreaptă, dar cu un aer cumva nebunesc. Atunci când se confruntă cu o nedreptate, el își urmează impulsul și răspunde mai întâi  cu pumnul. K crede că există pentru a aduce dreptate într-o lume coruptă, prin urmarea el visează să fie un erou. Prima persoană pe care a ales-o  și își dorește să facă dreptate este detectivul corupt Soo Yul, care se poziționează mai presus de toți criminalii.

În același timp, o vom descoperi și pe Hee Kyum (Han Ji Eun), o femeie care lucrează ca locotenent de poliție în echipa de droguri din cadrul Departamentului de Poliție Mooui. Este, de asemenea, o persoană dreaptă și entuziastă în felul în care îți face meseria și mai știm despre ea că este fosta iubită a lui Soo Yul.

Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să urmărească povestea aceasta alambicată dar și munca în echipă care ia naștere în dramă, în mod neașteptat,  în timp ce K, care visează să fie un erou al justiției, se ciocnește cu detectivul  rău Soo Yeol, la fiecare pas.

Distribuție:

Actori principali:

Lee Dong Wook – Soo Yul
Wi Ha Joon – K
Han Ji Eun – Hee Kyum
N – Oh Kyung Tae

Alți actori:

Sung Ji Roo – Bong Pil
Lee Joo Hyun (이주현) – Min Soo
Cha Si Won (차시원) – Jae Sun
Kang Ae Shim (강애심) – Seung Sook
Kim Dae Gon – Dong Yeol
Im Ki Hong – Yoo Gon
Lee Hwa Ryong – Kye Sik

Foto: Koreandrama.org

Curiozități:

– Pe 13 decembrie a avut loc conferința de presă online, înainte de premiera dramei. La ea au participat regizorul Yoo Sun Dong și actorii principali Lee Dong Woo, Wi Ha Joon, Han Ji Eun și N/ Cha Hak Yeon.

Foto: Soompi

-Atât Lee Dong Wook, cât și Wi Ha Joon au spus că regizorul și scenariul au fost motivele pentru care au ales să joace în această dramă. Lee Dong Wook a spus: „PD Yoo a avut un plan foarte decisiv când a fost vorba de direcția acesti drame. Scenariul a fost foarte distractiv. Am simțit că pot avea încredere în scriitor și regizor.” Și Wi Ha Joon a adaugat: „M-am distrat citind scenariul. Am avut încredere în modul în care PD Yoo va regiza spectacolul.”

– Cu această ocazie, Lee Dong Wook a spus că nu a simțit nicio grijă cu privire la modul în care interpretarea tipul ambițios și rău,  Ryu Soo Yeol i-ar afecta imaginea sa. El a vorbit despre personajul său astfel – “Ryu Soo Yeol este un detectiv de poliție căruia nu-i pasă de proces atâta timp cât acesta obține rezultate bune, un maestru al compromisului și se concentrează doar pe munca sa, deoarece acesta este singurul lucru care îi va promova interesele personale”. Actorul  mai a spus: „Nu am simțit nicio presiune în legătură cu asta. Am vorbit des cu regizorul despre cum să portretizez personajul cât mai adevărat posibil. M-am gândit mult cum să-i arăt materialismul extrem. Nu mi-a fost frică să  mă poziționez la nivelul cu el. A fost foarte diferit de ceea ce făcusem înainte în alte proiecte.”

-Celălalt protagonist, Wi Ha Joon a spus: „K este un personaj atrăgător și ceva ce nu am mai încercat până acum în cariera mea. Sunt încântat să cred că oamenii vor vedea o nouă latură a mea prin acest personaj.”

-Despre chimia dintre tipul rău și tipul nebun, Lee Dong Wook a mărturisit: „Ne-am sincronizat atât de bine pe platoul de filmare încât de multe ori mă gândeam: „Parcă suntem o singură persoană.” Wi Ha Joon a venit să filmeze cu mintea deschisă. Am expus diverse opinii și el le-a ascultat pe toate. A fost foarte ușor să mă potrivesc cu el. Puteți avea încredere în relația noastra de tip bromance ”

-Tot pe subiectul chimiei care a luat naștere între cei doi protagoniști, Wi Ha Joon nu a putut să își ascundă entuziasmul și a declarat: „Ambiția mea este să câștig premiul pentru  Cel mai bun cuplu la gala Baeksang Arts Awards . Atât de bună este chimia noastră. Dacă ar fi să rezumam într-o singură frază, aș spune că suntem „prieteni adevărați.” Știți cum, atunci când ai un prieten apropiat din copilărie, vă jucați împreună toată ziua, vă luptați sau înjurați unul pe celălalt și  vă duceți dorul când sunteți despărțiți. Nu a trebuit să muncim din greu pentru a ne potrivi. Lee Dong Wook era gata să joace cu toate armele și să nu se de-a înlături de la nimic. Are multe idei și este foarte amuzant. I-am urmat exemplul și așa s-a născut chimia noastră.”

Wi Ha Joon Shares That He Wants To Win Best Couple With Lee Dong Wook For Their Chemistry In “Bad And Crazy”

Foto: Soompi

 

Wi Ha Joon Is Willing To Humor Lee Dong Wook In Upcoming Drama “Bad And Crazy”

Foto: Dramacool

– În cadrul conferinței de presă, N/ Cha Hak Yeon (liderul trupei VIXX) care joacă rolul Oh Kyung Tae, un agent de poliție care urmează strict toate regulile, a explicat de ce a ales să apară în această dramă. „Scenariul a fost foarte distractiv. Mi s-a părut o dramă care va fi emoționantă, amuzantă și chiar distractivă de vizionat, așa că am vrut să mă alătur. Am vrut să ajut la crearea acestei drame. Încă nu am folosit nici o zecime din energia pe care o am după eliberarea din armată. Mai pot face 40 de proiecte.”

Dacă vreți să vă faceți o idee și mai bună despre dramă, vă invit să vizionați încă o dată următorul filmuleț

Cam atât am avut eu de spus despre această dramă. Cred că ne aduce în atenție noi tipuri de personaje și sper că am reușit să vă fac și pe voi curioși să-l urmăriți pe acest final de an.

Vizionare plăcută!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.