1640460232-collage-7

Luptă grea între Nam Goong Min și Junho: Cine va câștiga Daesang la MBC Drama Awards 2021?

Doi artiști cunoscuți ca unii dintre cei mai buni prieteni, mai exact vorbesc despre Nam Goong Min și Junho din trupa 2PM, se pare că vor concura unul împotriva celuilalt pentru a obține Marele Premiu/ Daesang la festivitatea de final de an MBC Drama Awards de anul acesta.

Namgoong Min and Junho are the 'best frenemies' in 'Chief Kim' [VIDEO] : Drama : ASZ News - Asia Stars News

După cum știți deja, Junho joacă în prezent în drama istorică  „The Red Sleeve”, care a început să fie difuzată imediat după ce s-a terminat drama „The Veil”, în care Nam Goong Min este protagonist și care a lăsat o impresie puternică publicului spectator. Înainte de a începe difuzarea dramei „The Red Sleeve”, mulți  chiar au prezis că actorul Nam Goong Min va câștiga Daesang, cel mai așteptat și dorit premiu pentru cariera oricărui actor, în acest an.

Nam Goong Min looks ready to kill in the new action packed and intense teaser for MBC's 'The Veil' | PINKVILLA

Foto: pinkvilla.com

Cu toate acestea, deoarece drama „The Red Sleeve” a reușit să obțină o popularitate imensă, Nam Goong Min se va confruntat cu un concurent puternic în acest an. „The Red Sleeve” a devenit recent prima dramă tip mini-serie a postului coreean MBC din ultimii 3 ani care a depășit 10% în ratinguri, potrivit Allkpop. 

Unii fani ar putea spune că parcursul ca actor a lui Junho nu este suficient de lung pentru  a putea câștiga Daesang, dar trebuie să luăm în considerare  că el a jucat  în continuu de la debutul său pe marele ecran, în anul 2013, cu  pelicula „Cold Eyes”.

The Red Sleeve - AsianWiki

Foto: Asiawiki

Synopsis of The Red Sleeve Cuff, The Romance of the Crown Prince and the Court Lady – 1NEWS

Foto:1NEWS

Între timp, vreau să vă aduc aminte că gala  MBC Drama Awards va avea loc joi, 30 decembrie, cu o zi înainte ca acest an să se termine.

În concluzie, eu vreau să mai zic că cei doi sunt foarte buni și merită tot succesul și recunoașterea de care s-au bucurat în acest timp. Dacă despre Nam Goong Min știam deja că debordează de o carismă incontestabilă și o capacitatea uimitoare de a se transpune în orice personaj i se propune, Junho a fost o surpriză imensă cu rolul său din drama „The Red Sleeve” și mă bucur că a avut această șansă să demonstreze că are talent și a învățat foarte multe până la acest moment în cariera sa. Le țin pumnii la amândoi și oricine ar pleca acasă cu Marele Premiu îl merită clar cu adevărat. Nu am nici un dubiu că ambii actori și dramele lor vor lua multe premii la gala din anul acesta.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.