dummy (1)

SBS a lansat primul teaser pentru viitoarea dramă „A Business Proposal”. Nu-i ratați pe Ahn Hyo Seop și Kim Sejeong într-o comedie romantică!

Bazat pe un roman web care a fost adaptat într-un webtoon, „A Business Proposal” este o comedie romantică despre un angajat de birou care merge la o întâlnire nevăzută cu CEO-ul companiei sale în locul unui prieten, în timp ce își ascunde identitatea, relatează soompi.com.

Teaserul începe cu Ahn Hyo Seop arătând bine într-un costum, spunând cu încredere: „Numele meu este Kang Tae Mu. Îți voi spune totul despre mine. Nu-ți face griji – sunt priceput în multe domenii diferite”. Deși încrederea lui este unică, cuvintele sună ca și cum s-ar prezenta unui potențial partener.

Titlul coreean al dramei este “The Office Blind Date/ Office Matsun ( 사내 맞선)”, ceea ce reprezintă un cuvânt care se referă în mod special la întâlnirile nevăzute, stabilite pentru potențialii soți.

Pe de altă parte, Kim Sejeong se dezvăluie și ea publicului, dar prezentarea ei ca Shin Ha Ri este complet diferită. Prietena ei se aude spunându-i: „Ha Ri, o să am nevoie din nou de ajutorul tău. Acea actorie uimitoare pe care o folosești pentru a mă scoate de pe piața Matsun, am nevoie de ea încă o dată”.  După rugămintea prietenei ei, Shin Ha Ri și Kang Tae Mu se întâlnesc, iar el o salută ca și cum ar fi „Jin Young Seo”.

Deși Shin Ha Ri doar o ajută pe prietena ei, Kang Tae Mu se îndrăgostește de „Jin Young Seo”, declarând: „Mă voi căsători cu femeia pe care am întâlnit-o astăzi la matsun, Jin Young Seo”.

Shin Ha Ri fuge cuprinsă de panică, în timp ce prietena ei cere să-i răspundă la întrebarea: „Ce naiba ai făcut pentru ca CEO-ul Kang Tae Mu să vrea să se căsătorească cu tine?”

„A Business Proposal” va fi difuzat, cel mai probabil, în luna februarie a acestui an.

Dacă descrierea de mai sus nu v-a convins deja că serialul merită văzut, teaserul de mai jos o va face cu siguranță!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.