dummy

„The Red Sleeve” și-a depășit propriul record cu ultimul episod al dramei, din 1 ianuarie! Cum au arătat ratingurile celor mai cunoscute K-drame în prima zi din an

„The Red Sleeve” (MBC) a difuzat cele două episoade finale chiar în prima zi a noului an, mai exact pe 1 ianuarie. Serialul a atins un nivel național mediu de audiență de 17%, respectiv 17,4% cu episoadele 16 și 17 ale dramei. Aceste evaluări au crescut de la 14,3%, cât a înregistrat episodul 15, difuzat săptămâna trecută, considerat până la acea dată cel mai bun record personal stabilit al dramei, transmite soompi.com.

„Snowdrop” de la JTBC și-a continuat tendința descendentă deoarece a înregistrat evaluări de 1,9% pentru episodul din 1 ianuarie, o scădere de aproape 1% față de 2,8%, cât a avut episodul 5 al dramei.

„Now We Are Breaking Up”, difuzat de canalul SBS, a înregistrat ratinguri de 4,2% pentru data de 1 ianuarie, un nou minim personal după cel înregistrat de episodul precedent (4,9%).

Drama de weekend a canalului KBS2 „Young Lady and Gentleman” a înregistrat evaluări de 31,4%, ceea ce reprezintă o scădere ușoară față de 32,9%, cât a înregistrat episodul anterior.

Drama istorică a canalului KBS „The King of Tears, Lee Bang Won” a înregistrat, la rândul său, evaluări de 7,4%.

Incitantul serial „Bad and Crazy”, difuzat de canalul tvN, a înregistrat evaluări de 2,617% pentru episodul transmis pe 1 ianuarie, în timp ce „Bulgasal”, difuzat de același canal de televiziune, a înregistrat evaluări de 3,415%, în cazul ambelor drame constatându-se o scădere a evaluărilor.

“Uncle”, difuzat de TV Chosun, a înregistrat evaluări de 5,785% pentru 1 ianuarie.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.