photo1412560

Gong Yoo, mândru de o mică schimbare cu “The Silent Sea”

“Primul pas pe pământ sterp” – Așa a fost pentru actorul Gong Yoo (42 de ani), care a jucat recent în serialul original „The Silent Sea”, lansat pe Netflix. Este prima dramă coreeană plasată pe lună. El joacă rolul lui Han Yoon-jae, un căpitan cercetător foarte rece. A călătorit în jurul universului împreună cu biologul spațial Bae Doona, pentru a găsi o soluție la deficitul grav de apă de pe pământ.

“Nu a fost o provocare ușoară. A fost greu de digerat scena de acțiune a căderii și lovirii de la înălțime, în timp ce purtam un costum spațial greu. Dar sunt foarte mulțumit de rezultate. Cred că a fost destul de bine pentru Coreea ca prim pas în universul dramelor SF”.

Deoarece drama a fost evaluată ca proaspătă, ea s-a clasat pe locul al patrulea în „Cea mai vizionată emisiune TV din lume” de la Netflix (conform Flix Patrol). Cu toate acestea, au existat și critici dure cum că ar fi fost plictisitoare. Gong Yoo a spus calm: „Este o reacție presupusă”.

„Din cauza naturii genului SF, mă așteptam la reacții diferite, deoarece au existat diverse abordări ale lucrării. Cu toate acestea, pentru mine, o dramă cu mesajul umanității ca subiect al științei, a fost atractivă. Cred că descrie bine punctul ambiguu. că tehnologia poate fi speranță umană și fruct interzis în același timp”.

În timp ce s-a confruntat cu deficitul de apă, el a dezvoltat chiar „obiceiul de a închide robinetul atunci când face duș. Chiar și fanii mei s-au gândit să economisească apă”, a spus el adăugând: „Sunt mândru de schimbare”.

 

El și-a exprimat în mod constant dorința de „schimbare”, așa cum se poate vedea din filmele „Silenced”, care tratează cazurile de violență sexuală în școlile pentru surzi, și „KIM Jiyoung: Born 1982”, care abordează discriminarea de gen experimentată de femei.

„Ca actor, cred că cel mai bine este să faci parte dintr-o lucrare care transmite un mesaj, decât să fii direct o voce. Dacă este o poveste care merită spusă, voi apărea în ea, indiferent de dimensiunea rolului. Într-o zi, vreau să fac o poveste pe care vreau să o spun ca Jung Woo-sung, care a produs „The Silent Sea”, deși poate să nu fie la fel de bună”.

 

Datorită actorilor în rolul secundar și distribuției principale, el s-a îmbarcat și la „Squid Game” de la Netflix, care a dat pe spate lumea anul trecut. A făcut o impresie puternică ca un „om takji” care atrage în joc personajul principal Lee Jung-jae. A izbucnit în râs, spunând: „Cel mai bun lucru pe care l-am făcut în 2021 a fost să am o apariție în producția prietenului meu, Hwang Dong-hyuk”.

 

“Am auzit că “Squid Game – Sezonul 2″ va fi difuzat. Ce se va întâmpla? Regizorul Hwang nu a spus încă nimic. Ca întotdeauna, voi judeca pe baza unui singur scenariu, indiferent de prietenia mea cu el. Hahaha!”

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.