1642457571-untitled-1

Park So Dam postează fotografii pe rețelele de socializare în timp ce se recuperează după operația de cancer

În decembrie 2021, am aflat vestea teribilă că frumoasa Park So Dam a fost diagnostică cu cancer tiroidian și a  fost supusă unei intervenții chirurgicale la recomandarea doctorului.La acel moment, actrița se pregătea atunci să înceapă promovările pentru cel mai nou proiect ai ei filmul „Special Cargo”. Priu urmare, cu regret, ea ne anunța atunci că nu se va alătura promoțiilor pentru film (fizic), ci se va concentra pe recuperarea ei pentru a-și putea vedea din nou fanii sănătoasă pe viitor.

De curând, am primit vești despre cum se recuperează ea. Mai exact chiar Park So Dam a apelat la rețelele de socializare pentru a-și liniști cumva fanii. Mai cu seamă, ea și-a actualizat contul de Instagram, mai frecvent în aceste zile, pentru a-și împiedica fanii să-și facă atâtea griji pentru starea ei.

Vreau să vă spun că actrița a postat diverse fotografii de la platourile de filmare pentru următorul ei proiect, „Special Cargo”. Mai exact, a început  să posteze diverse selfie-uri cu o pisică drăguță portocalie. Fotografiile ei au descrierea: „Podong, Podong, my Podong” și am putut vedea astfel cum ea a pozat în diferite moduri adorabile cu pisica cu care a realizat filmările pentru acest film.

Actrița a tot continuat să încarce și mai multe fotografii de la filmări. Ea a postat diverse fotografii în timp ce promova „Special Cargo”, mai cu seamă, scene în care ea conduce o mașina, sau alături de un copil actor și chiar unele un pic mai dure în care amenință o persoană cu un pistol.

Și cum actrița este iubită și urmărită de mulți fani, ei nu am întârziat să reacționeze la postările nou apărute. După ce au văzut fotografiile, fanii au lăsat mesaje în care o susțin pe actriță și speră să se însănătoșească rapid. Internauții au comentat astfel: „Te rog să te faci bine”, „Sper să te văd sănătoasă în curând” și „Ne este dor de tine, te rog să ne faci bine în curând”.

Între timp, vă aduc aminte că „Special Cargo” este un film de acțiune criminală care urmărește povestea lui Eun Ha, un șofer special care face livrari și are o rată de succes de 100%. Povestea se desfășoară pe măsură ce ea se implică într-un accident de livrare neprevăzut și neașteptat.

În completare, vă mai spun că filmul ei a avut premiera pe data de 12 ianuarie 2022 în cinematografe.

Posterul oficial al filmului Special Cargo




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.