20210401134729

Netflix a lansat primul teaser palpitant de la versiunea coreeană “Casa de Papel”

Netflix Coreea a lansat, în sfârșit, primul teaser al uneia dintre cele mai așteptate serii, mai exact remake-ul sud-coreean al serialului de succes mondial „Casa de Papel”/„Money Heist”. În acest fel, reprezentanți platfomei au decis să țină fanii și telespectatorii entuziasmați și cu un interest la cote mari pentru această viitoare lansare în 2022! Teaserul video recent lansat prezintă distribuția cumva ascunsă a versiunii coreene.

Să cunoaștem un pic distribuția!

Remake-ul sud-coreean al serialului de succes spaniol condimentează ziua și oferă o primă privire asupra dramei prin primul teaser palpitant. Mai exact, trebuie să vă spun înainte că acest remake se va numi „Money Heist: Common Economic Zone” și serialul va descrie procesul prin care un om considerat un geniu cu o stategie uimitoare și amici hoți cu idei sclipitoare și personalități diverse sunt hotărâți să dea o mare lovitură, un jaf de proporții în Peninsula Coreeană.

 

 

Foto: Netflix

Teaserul video lansat în dimineața zilei de 18 ianuarie începe cu apariția Profesorului, personaj interpretat de Yoo Ji Tae, care stă melancolic singur într-o cameră întunecată. Pe lângă popularele măști Dali, care sunt simbolul rezistenței în seria originală spaniolă, există diverse măști tradiționale sud-coreene expuse pe un perete alb uriaș, atrăgând atenția publicului asupra  modului  cum vor fi utilizate.

'Money Heist: Common Economic Zone'

Foto: Netflix Korea

Curiozitatea cu privire la masca pe care o va alege profesorul este sporită. În plus, fanii acestei serii și telespectatorii sunt, de asemenea, interesați și intrigați despre ce înseamnă cu adevărat “Common Economic Zone”/„Zona economică comună” parte care se regăsește în titlu seriei coreene.

În scena următoare, Seon Woo Jin, interpretat de Kim Yun Jin, liderul Echipei de Negociere a  echipei de Criză a Agenției Naționale de Poliție, pare să se confrunte cu Profesorul care a planificat cu abilități geniale operațiunea loviturii și jafului mareț din țată.

Am putea spune că inimile fanilor și spectatorilor au bătut continuuu, în timp ce teaserul prezintă gașca de amici periculoasă, formată din hoți tactici și genii, celebrele personaje: Berlin (interpretat de Park Hae Soo, actorul celebru din “Squid Game”), Tokyo (rolul lui Jeon Jong Seo), Moscova ( personajul lui Lee Won Jong), Denver (Kim Ji Hoon), Nairobi (Jang Yoon Ju), Rio (Lee Hyun Woo), Helsinki (Kim Ji Hun) și Oslo (Lee Kyu Ho).

'Money Heist: Common Economic Zone'

'Money Heist: Common Economic Zone'

Foto: Netflix Korea

Acest video teaser a adăugat mai mult un fel de “combustibil” la alimentarea interesului, curiozității și  chiar așteptărilor arzătoare ale fanilor și spectatorilor nu doar din Coreea de Sud, ci și din toate părțile lumii (*care au văzut sau nu, până acum seria inițială).

Despre producția “Money Heist: Common Economic Zone”

Viitorul remake sud-coreean al seriei „Casa de Papel”/ „Money Heist” este “opera” regizorului Kim Hong Sun, cel care s-a mai ocupat si de producțiile „L.U.C.A The Beginning” (tvN/2021), „Black (OCN / 2017), „Liar Game” (tvN /2014) sau „Warrior Baek Dong Soo” (SBS/2011) și scenariul a fost scris de Ryu Yong Jae, cel care ne-a încântat cu poveștile lui speciale în producțiile „ My Holo Love” (Netflix /2020), „Psychopath Diary” (tvN / 2019-2020), „Liar Game” (tvN /2014) sau „Time Between Dog and Wolf” (MBC/ 2007).

Acest proiect are stabilite, inițial 12 episoade cu o durată de 60 de minute fiecare, produse de BH Entertainment și Content Zium și dezvoltate de Netflix.

Casting-ul a fost realizat în mod atent și complex, în ideea de a păstra în viață proprietățile originale și fizice ale personajelor (*cred că  se referă la seria originală). „Money Heist: Common Economic Zone”, care generează un imens interes la nivel global, este programat să fie lansat pe platflorma Netflix în prima jumătate a anului 2022, dar până la acest moment nu au oferit o dată anume.

În cazul în care ați ratat, vă  invit să urmăriți teaserul palpitant chiar acum:




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.