dummy

Jung Yong Hwa, confirmat cu virusul COVID-19, după ce a avut simptome de gripă

Jung Yong Hwa din trupa CNBLUE a fost confirmat cu virusul COVID-19. Acesta a experimentet de curând simptome asemănătoare cu cele de gripă și probabil, ca măsură de prevenire sau pentru a evita griji inutile, el a decis să se testeze.

Pe data de 13 februarie, compania lui, FNC Entertainment a oferit un punct de vedere oficial despre această veste.

“Bună ziua, 

Aici este FNC Entertainment.

Jung  Yong Hwa, a fost testat pozitiv pentru COVID-19. 

În acest moment, Jung Yong Hwa se confruntă cu simptome ușoare asemănătoare gripei și o durere în gât. Până când se va considera recuperat clinic, el va rămâne în autoizolare și va lua toate măsurile necesare în conformitate cu liniile directoare ale autorităților guvernamentale din domeniul sănătății și se va concentra în întregime pe tratamentul său în timp ce se odihnește  mai mult.

Vă solicită înțelegerea cu privire la această situație și pentru că  v-am oferit motive de îngrijorare și vom face tot posibilul pentru a asigura recuperarea rapidă a artistului nostru și pentru a ne conforma cu sârguință solicitărilor autorităților guvernamentale din domeniul sănătății.” 

Stream Jung Yong Hwa (CNBLUE) - 별, 그대 (Star, You) by CNAZULITOS | Listen online for free on SoundCloud

Trebuie să recunosc că această veste mă întristează un pic. Sper doar că el să aibă o formă ușoară de CIVID-19, să se recupereze repede și să nu rămână cu sechele. Abia aștept să îl mai auzim cântând ceva sau de ce nu, chiar să-l vedem într-o nouă dramă cât mai curând.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.