dummy

BREAKING NEWS/Breaking heart: Hyun Bin și Son Ye Jin au anunțat că se vor căsători

S-a mai dus o “bunăciune”, îmi vine să scriu într-un limbaj total neacademic și care nu îmi face deloc cinste, dar m-am gândit să primesc la modul ăsta știrea despre căsătoria lui Hyun Bin ca să nu îmi vină să plâng, la propriu. Nu de ciudă, ci din total dezacord față de aleasa inimii sale. Totuși, cum sunt un nimeni ca să mă împotrivesc, vă dau ceea ce întreaga presă coreeană numește “breaking news”, vestea-momentului sau cum vreți voi să îi spuneți.

Deci, știrea zilei a venit astăzi din Coreea, de la cuplul Ye Jin & Bin, care a anunțat pe Instagram că au decis să facă pasul mult-așteptat.

Pe 10 februarie, Son Ye Jin a distribuit pe Instagram o fotografia cu o rochie de mireasă în miniatură, însoțită de un mesaj pentru fani.
Son Ye Jin a scris următoarele:
Înainte să scriu asta, m-am gândit mult la cum să mă exprim. Am vrut să o spun cât mai frumos și cât mai dr[gu’ posibil pentru că este un lucru atât de prețios și important. Am o persoană cu care vreau să-mi petrec restul vieții. E adevarat. Este persoana la care vă gândiți cu toții (Hyun Bin). Doar să fiu cu el îmi dă un sentiment de căldură și încredere.Am crezut că un bărbat și o femeie care se întâlnesc, își împărtășesc sentimentele și-și promit unul altuia că își vor petrece viitorul împreună este ceva ce iese oarecum din sfera imaginației, dar ne-am apropiat de acest punct pentru a ajunge aici. Suntem recunoscători pentru tot ceea ce a transformat relația noastră în destin. Toată lumea, vă rugăm să fiți fericiți pentru viitorul pe care îl vom construi împreună.

Sunt întotdeuna recunoscătoare la nesfârșit fanilor mei, care mă încurajează mereu și îmi oferă dragostea lor necondiționată. Vreau să devin un actor și o persoană mai matură și mai cool, dar nu este ușor. Cred că într-o zi mă pot apropia de idealul pe care îl am în minte. De aceea voi lucra pentru a deveni cineva de care să nu fii jenat. Sper din tot sufletul că toată lumea va avea parte de din ce în ce mai multă fericire în următoarea perioadă. Vreau să împărtășesc dragostea și recunoștința mea cu voi toți.

Tot pe Instagram a apărut și mesajul pentru fani de la Hyun Bin:

“Bună, aici este Hyun Bin. Toată lumea este bine? Scriu asta pentru că am vrut ca fanii mei, care mi-au arătat un sprijin și o dragoste enormă și m-au prețuit în ciuda defectelor mele, să știe primii despre cea mai importantă decizie din viața mea.

Probabil că mulți dintre voi ați ghicit, nu? E adevarat. Am luat decizia importantă de a mă căsători și pășesc cu precauție către a doua etapă a vieții mele. Am făcut această promisiune alături de femeia care mă face mereu să râd (Son Ye Jin): să merg mereu împreună de acum înainte.

„Jung Hyuk și Se Ri” care au fost împreună în dramă (Crash landing on you – n.r.) vor face primul pas împreună în spre acel viitor. Cred că oamenii se vor bucura și vor sărbători primii noștri pași împreună cu aceeași afecțiune și căldură pe care ni le-ați arătat până acum.

Până ne putem întâlni din nou personal, vă rugăm să rămâneți fericiți și sănătoși”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.