dummy

Cântărețul-actor Lee Ji Hoon a fost testat pozitiv pentru COVID-19 după ce a dezvoltat febră

Cântărețul și actorul Lee Ji Hoon a fost diagnosticat cu COVID-19, potrivit Soompi.

Pe 9 februarie, agenția lui Lee Ji Hoon, Jupiter Entertainment, a dat următoarea declarație:

„Cântărețul-actor Lee Ji Hoon a fost diagnosticat cu COVID-19 astăzi (9 februarie).

Lee Ji Hoon a primit anterior două doze de vaccin, iar rezultatul testului PCR din 5 februarie a fost negativ. Cu toate acestea, în după-amiaza următoare, el a observat că ceva nu era în regulă, așa că a intrat voluntar în autoizolare.

Chiar și în timp ce se afla în carantină, el s-a testat în mod repetat folosind cel puțin patru kituri de autotestare și a obținut un rezultat negativ de fiecare dată. Dar când febra sa a crescut la 39 de grade Celsius, el a recunoscut gravitatea situației, iar pe 7 februarie și-a făcut un alt test PCR și, în cele din urmă, a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Din cauza creșterii rapide a cazurilor de COVID-19 în urma sărbătorii de Anul Nou Lunar, procesarea [testelor] a fost întârziată, motiv pentru care Lee Ji Hoon a primit astăzi, 9 februarie, rezultatul pozitiv al testului. În prezent, el este mult mai bine și, datorită răspunsului său rapid de a intra în autoizolare imediat ce a observat că are febră mare, a reușit să se concentreze asupra tratamentului său fără probleme mari.”

 

Îi dorim însănătoșire grabnică lui Lee Ji Hoon!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.