dummy (2)

Lee Jong Suk și YoonA din Girls’ Generation vorbesc despre noua lor dramă, despre dragostea pentru actorie și nu numai

Lee Jong Suk și YoonA din Girls’ Generation sunt cele mai recente modele pentru coperta revistei Elle!

Cei doi actori filmează în prezent viitoarea dramă TVN “Big Mouth” (titlu literal), un serial cinic despre un avocat de mâna a treia care se ocupă de un caz de crimă care îl transformă peste noapte într-un impostor geniu cunoscut sub numele de “Big Mouse”. Pentru a supraviețui și a-și proteja familia, el trebuie să expună o conspirație uriașă în rândul claselor superioare privilegiate.

Lee Jong Suk va juca rolul lui Park Chang Ho, un avocat de mâna a treia, cu o rată de succes de 10 la sută, iar YoonA va juca rolul lui Go Mi Ho, o asistentă medicală și soția lui Park Chang Ho.

În interviul de după ședința foto, Lee Jong Suk a vorbit despre personajul său Park Chang Ho. El a împărtășit: “Am întâlnit un personaj pe care l-aș putea descrie ca fiind «foarte asemănător omului». Am vrut să arăt o altă latură a mea, ca slăbiciunea mea interioară”.

YoonA, care se apropie de cea de-a 15-a aniversare a debutului, a fost întrebată când simte că a crescut cel mai mult. Ea a răspuns: “Simt că atunci când persoana Im YoonA se schimbă, îmi afectează performanța sau actoria. Adevărata mea natură ar trebui să fie diversificată, cu multe lucruri. Simt că cresc atunci când mă dezvolt după ce experimentez lucruri noi și le construiesc.”

Lee Jong Suk și YoonA au discutat despre sinceritatea și afecțiunea lor pentru actorie. În primul rând, Lee Jong Suk a vorbit despre sentimentul de împlinire pe care îl dă actoria. El a remarcat: “Am un mare sentiment de împlinire din faptul că am oameni care mă susțin. Dorința de a-i răsplăti crește. Sprijinul pe care l-am primit până acum mi-a schimbat foarte mult viața.”

YoonA a menționat personajul ei în “Big Mouth”, spunând: “După ce am jucat un rol, se simte ca și cum un alt set de date despre oameni a fost adăugat în mintea mea. În procesul de gândire despre modul în care Go Mi Ho din “Big Mouth” va face față anumitor situații și cum va simți anumite emoții, lumea mea se extinde.”

Sedința foto completă și interviul lor vor fi disponibile în numărul din martie al revistei Elle!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.