ysh01

Yoo Seung Ho a semnat oficial cu YG Entertainment

Yoo Seung Ho este cel mai nou actor care s-a alăturat companiei YG Entertainment!

De câteva zile circulau speculații care spuneau că actorul este în negocieri  pentru a semna un contract cu această companie. Iată că veștile erau adevărate, așa că pe 2 martie, o sursă din cadrul YG Entertainment a ieșit cu o declarație oficială, care spunea: „Suntem fericiți să lucrăm împreună cu actorul Yoo Seung Ho, care a continuat să primească dragoste pentru abilitățile sale de actorie solide și acțiunile sincere în toată cariera sa de până acum. Îi vom oferi sprijinul deplin pentru ca el să-și poată promova abilitățile după bunul plac în diferite domenii.”

După ce și-a făcut oficial debutul pe micul eran, în anul 2000 cu filmul “Daddy Fish”, Yoo Seung Ho a avut numeroase apariții și roluri principale atât în filme, cât și în seriale. Cariera sa include producțiile: “The Way Home,” “Heart is…,” “4th Period Mystery,”, Blind, “The Magician,” “Seondal: The Man Who Sells the River”, “The Legend”, “The Great Queen Seondeok”, “Master of Study”, “Flames of Desire”, “Remember”, “Warrior Baek Dong Soo”, “The Emperor: Owner of the Mask,”,  “I Am Not a Robot”, ” My Strange Hero” sau “Memorist”. Cel mai recent, el a impresionat cu rolul să, Nam Young în drama “Moonshine” difuzată recent.

Trebuie să vă aduc aminte că Yoo Seung Ho se află în categoria actorilor-copii, care și-au început cariera la o vârstă fragedă, respectiv, în cazul lui la 7 ani. Și încă un detaliu pe care efectiv nu mă pot abține să nu îl aduc în discuție despre Yoo Seung Ho este că de foarte multe ori pe parcursul carierei sale a fost numit “micul So Ji Sub”, deoarece mulți oameni (personalități) l-au asemănat cu celebrul actor So Ji Sub. Nu știu cât a ținut de aspectul fizic, ci probabil farmecul său special și abilitățile excelente de a se transpune în orice personaj și-a ales să joace, au contribuit la acest pseudonim.

Foto: Soompi

Compania YG Entertainment este în prezent “casa” mai multor trupe și artiști celebrii precum BIG BANG, BLACK PINK,WINNER,  iKON, dar și a actorilor Kim Hee AeCha Seung WonChoi Ji WooJang Hyun SungYoo In NaJung Hye YoungKang Dong WonClaudia KimLee Sung KyungJang Ki YongLee Soo HyukKyung Soo JinHan Seung Yeon, și  Apink‘s Son Naeun din trupa Apink.  Mai cu seamă această companie se ocupă de activitațile și proiectele lor. Până nu demult, YG Entertainment se putea lauda cu titulatura de –  ” una din cele 3 cele mai mari companii” (BIG 3: SM, JYP, YG) din industria de divertisment coreeană. Din păcate, după mai multe evenimenete, nu pot să mai spun că în prezent, această titulatură mai e valabilă. (acțiunile companiei au tot scăzut, au pierdut artiști importanți și alte companii și-au făcut  loc și consolidat un rol important în piață).

În concluzie, o să mai adaug o singură remarcă, nu pot să înțeleg decizia lui Yoo Seung Ho. Când foarte mulți artiști nu știu cum să “fugă”  mai repede din YG, el semnează tocmai cu ei??? Nu vreau să se înțeleagă că această companie e groaznică sau ceva, dar pot să zic cu siguranță că cine se află în frunteai ei nu știe cum o să o managerieze cum trebuie, prin urmare nu se mai ocupă de artiștii lor așa cum merită și ar trebui. Eu totuși îi doresc toate cele bune și de acum înainte lui Yoo Seung Ho, un actor tare drag mie și sper ca lui să îi fie bine la YG  de acum în colo.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.