nuest

Membrii NU’EST împărtășesc scrisori sincere cu fanii despre despărțirea lor

După aflarea veștii despre expirarea contractului, membrii NU’EST au împărțit scrisori scrise de mână despre decizia lor de a merge fiecare pe drumuri separate.

Anterior, pe 28 februarie, Pledis Entertainment a anunțat că contractele cu NU’EST vor expira pe 14 martie. JR, Aron și Ren vor părăsi agenția, în timp ce Baekho și Minhyun au decis să își reînnoiască contractele.

Liderul JR a scris:

Bună ziua, sunt JR din NU’EST. Acum că este aproape primăvară, se pare că iarna se pregătește pentru o ultimă repriză de frig. Ce mai face L.O.Λ.E [numele fandomului]?

Nu știu cum să spun asta, așa că am rescris asta de zeci de ori. După o lungă perioadă de gândire și discuții, membrii au decis fiecare să meargă pe drumul lor. Când mă uit în urmă la ultimii 13 ani, numărând atât timpul de care a fost nevoie pentru a ne pregăti pentru a debuta ca NU’EST, cât și timpul petrecut cu voi toți ca NU’EST, nu a existat nicio zi în care să nu mă simt recunoscător. Știu foarte bine că acest lucru a fost posibil datorită L.O.Λ.E. și membrilor, așa că încă mă tem și mi-e frică să rămân singur.

Simt că nu pot spune nimic pentru a alina dezamăgirea și durerea lui L.O.Λ.E. De asemenea, nu cred că pot exprima în scris cât de mult iubesc L.O.Λ.E și cât de mult m-am gândit la ei. Ați vegheat asupra adolescenței și a celor douăzeci de ani ai noștri și ne-ați ajutat să pășim doar pe cele mai bune și mai frumoase căi, iar eu vă mulțumesc și vă iubesc sincer. Această iubire și recunoștință nu este în trecut, ci în prezent și în viitor.

De asemenea, îmi plec capul în semn de recunoștință față de personalul de la Pledis, inclusiv față de directorul executiv Han Sung Soo, care a condus și a vegheat asupra unui băiat de la țară care nu știa nimic, astfel încât să nu cadă pe o cale greșită.

Intenționez să continui să acumulez experiența în mod corect și sincer, așa cum am făcut-o și până acum.

Când va înflori zăpada de primăvară și va începe să bată o briză plăcută, vă voi saluta din nou cu vești bune.

Acesta a fost JR din NU’EST

Aron a scris:

Bună ziua, L.O.Λ.E. Sunt Aron din  NU’EST. Chiar și în timp ce scriu aceste rânduri, sunt îngrijorat de ce să spun.

NU’EST a debutat în 2012 și am alergat până în acest an, 2022, în timp ce ne uitam doar la L.O.Λ.E. În ultimii 10 ani, au fost multe momente dificile și momente în care am vrut să renunțăm, dar am reușit să le depășim datorită L.O.Λ.E. Mulțumită ție, am reușit să învăț multe despre dragoste, recunoștință și despre ceea ce este prețios. Vă mulțumesc foarte mult. Prin intermediul NU’EST am reușit să va intalnesc pe voi,  L.O.Λ.E. și am petrecut cele mai fericite și mai prețioase momente din viața mea alături de acest fandom. Vă mulțumesc pentru că mi-ați oferit amintiri pe care nu le voi uita niciodată, cât timp voi trăi. Am fost cu adevărat fericit.

Sunt foarte speriat și nervos să fac lucruri pe cont propriu, dar voi rămâne cu voi, așa că nu fiți prea triști. Voi munci din greu pentru a răsplăti dragostea pe care am primit-o în ultimii 10 ani, așa că v-aș fi recunoscător dacă ați continua să mergeți pe acest drum cu mine.

Vă rog să vă arătați dragostea și sprijinul pentru ceilalți membri NU’EST, care vor continua să strălucească în viitor.

Dragii mei L.O.Λ.E, îmi pare rău, vă mulțumesc, vă iubesc.

 

Baekho a scris:

Bună ziua, sunt Baekho din NU’EST.

Am petrecut deja 10 ani ca Baekho, membru NU’EST. Dacă mă gândesc la tot ceea ce s-a întâmplat înainte de debutul nostru până acum, am prețuit noi vise, am realizat acele vise, am făcut noi vise și am experimentat lucruri pe care nu mi le-am imaginat niciodată.

Ca să fiu sincer, nu a trecut mult timp de când nici măcar nu am crezut că vom putea spune mulțumesc la cea de-a 10-a aniversare. Sunt atât de recunoscător membrilor și L.O.Λ.E. și nenumăraților alți oameni pentru că m-au făcut să pot spune acest lucru.

Timpul pe care l-am petrecut împreună m-a făcut ceea ce sunt astăzi și va continua să mă facă ceea ce sunt în viitor.

Chiar dacă au existat momente în care m-am simțit disperat sau frustrat, cu cât am petrecut mai mult timp cu L.O.Λ.E, cu atât mai mult mi-am dorit să merg încet și pentru mult timp cu ei. În viitor, voi continua să merg pas cu pas, împărtășind în același timp cu voi emoții precum dragostea și râsul. Pentru membrii NU’EST, vă iubesc.

Minhyun a scris:

Bună, L.O.Λ.E, sunt Minhyun din NU’EST. A trecut mult timp de când nu m-am mai exprimat printr-o scrisoare scrisă de mână, dar am pus mâna pe stilou pentru că era ceva ce voiam să împărtășesc.

Am o mulțime de griji cu privire la modul în care să spun acest lucru în fața celor de la L.O.Λ.E, care așteaptă cu entuziasm și fericire a 10-a aniversare a debutului nostru. După multe discuții despre viitorul NU’EST cu membrii și agenția, eu și membrii am decis să luăm un nou început.

De la debutul nostru din 2012 și până acum, în 2022, am privit doar înainte. Au fost multe momente în care am fost obosiți și epuizați și ne venea să plângem, dar ne-am gândit la L.O.Λ.E și am depășit și am îndurat. Motivul pentru care am reușit să alergăm atât de departe fără să obosim, forța noastră motrica, a fost dragostea și sprijinul lui L.O.Λ.E. Nu voi uita niciodată recunoștința pe care o simt pentru dragostea pe care ne-ați oferit-o.

L.O.Λ.E, vă mulțumim că ne-ați oferit momente atât de calde și fericite. Am fost fericit. Prin întâlnirea cu L.O.Λ.E, am învățat cum să dau și să primesc dragoste. Vă voi răsplăti dragostea lucrând mult timp cu sinceritate.

În cele din urmă, sper că și voi veți merge împreună cu toți ceilalți membri NU’EST, care sunt prietenii mei cei mai apropiați și familia mea, spre un viitor luminos.

 

Ren a scris:

Bună ziua, sunt Ren din NU’EST.

În primul rând, pot doar să spun că îmi pare rău pentru L.O.Λ.E. care probabil că au așteptat veștile despre reînnoirea contractului nostru.

Parcă ieri aveam 16 ani și mi-am părăsit părinții pentru a deveni trainee, pentru a-mi îndeplini visul de a deveni cântăreț, dar cumva au trecut deja 10 ani de când am debutat ca NU’EST.

Când eram tânăr, mi-era dor de familia mea și am făcut ca oamenii din jurul meu să se îngrijoreze cu anxietatea și nervozitatea mea în legătură cu debutul meu, dar pentru că am fost alături de ceilalți membri, am reușit să alergăm împreună spre obiectivul nostru comun. După ce am debutat, am reușit să îndur totul datorită lui L.O.Λ.E, care a fost mereu alături de noi, a petrecut momente fericite cu noi și ne-a încurajat. A fost o perioadă foarte caldă și fericită pe care am petrecut-o cu L.O.Λ.E.

Având în vedere că a trecut atât de mult timp, a fost cu atât mai dificil să iau această decizie… dar am decis să părăsesc NU’EST și să merg într-o direcție ușor diferită. Nu este o cale pe care am mai mers până acum, așa că sunt puțin speriat și precaut, dar vreau să prind curaj și să merg pe ea. Mă simt nefamiliar să nu știu ce cale se va deschide în fața mea în continuare, dar voi folosi munca pe care am făcut-o până acum ca forță motrice și voi merge înainte.

Cred că sunt capabil să exist acum datorită membrilor și L.O.Λ.E. Nu voi uita cum mă simt acum și voi merge cu încredere. Sunt recunoscător pentru toate momentele pe care le-am petrecut ca Ren din  NU’EST.

NU’EST va lansa un ultim album împreună în martie, înainte de destrămarea lor.

 

Sursa: Soompi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.