dummy (3)

Park Seo Joon iese din carantină și pleacă în Ungaria pentru filmări alături de IU

Park Seo Joon a plecat în Ungaria pentru a filma noul film “Dream” (titlu în lucru), relatează Soompi.

Actorul a fost diagnosticat anterior cu COVID-19, dar acum și-a revenit complet și își continuă activitățile programate.

Pe 3 martie, agenția Awesome ENT a lui Park Seo Joon a declarat: “Park Seo Joon a plecat în Ungaria în această dimineață pentru a filma filmul ‘Dream’. După ce a ieșit din carantină săptămâna trecută, el și-a recuperat complet starea de sănătate, astfel că este puțin probabil ca filmările să fie întrerupte. Pentru orice eventualitae, vom munci din greu pentru a avea grijă de sănătatea lui și vom filma în condiții de siguranță. S-ar putea să existe schimbări în funcție de situația locală, dar el intenționează să se întoarcă în Coreea după ce încheie filmările în martie.”

Distribuția și echipa de filmare au zburat spre Ungaria, iar Park Seo Joon a fost unul dintre ultimii membri care s-au alăturat.

“Dream” este regizat de Lee Byung Hun (“Extreme Job”) și spune povestea unei echipe de oameni care își încearcă norocul la Cupa Mondială a Celor fără adăpost, un eveniment internațional anual de fotbal.

Park Seo Joon joacă rolul lui Yoon Hong Dae, un jucător profesionist de fotbal aflat sub supraveghere disciplinară, care devine antrenorul unei echipe de fotbal de joasă speță. IU joacă rolul lui Lee So Min, un regizor care realizează un documentar despre echipă. Lee Hyun Woo va apărea, de asemenea, în film, ca unul dintre jucătorii de fotbal.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.