1452090696_moonbin1_1280_720

BREAKING NEWS: Moonbin de la ASTRO a murit! Fantagio confirmă decesul

Fantagio a confirmat vestea decesului lui Moonbin de la ASTRO, care a fost anunțată anterior de poliție.

La primele ore ale dimineții de 20 aprilie, Fantagio a făcut publică următoarea declarație:

“Acesta este Fantagio.

În primul rând, ne cerem scuze pentru faptul că trebuie să transmitem această veste tristă și sfâșietoare.

Pe 19 aprilie, membrul ASTRO, Moonbin, ne-a părăsit brusc și a devenit acum o stea pe cer.

Deși nu se poate compara cu durerea familiei îndoliate care a trebuit să se despartă de fiul și fratele lor iubit, colegii săi artiști și personalul de aici, de la Fantagio, care s-au aflat alături de el pentru o perioadă lungă de timp, îl plâng, de asemenea, profund pe cel plecați în mijlocul șocului și durerii extraordinare.

Ne doare și mai mult să fim nevoiți să transmitem această veste bruscă fanilor care și-au oferit dragostea și sprijinul necondiționat lui Moonbin. Pentru că știm prea bine cât de neegalat a fost [Moonbin] în ceea ce privește dragostea pentru fanii săi, la care se gândea constant, durerea este cu atât mai copleșitoare.

Pentru ca familia îndoliată, care se află într-o mare mâhnire din cauza acestei tragedii bruște, să-l poată plânge cu respect pe cel plecat și să-și ia rămas bun, vă rugăm să vă abțineți de la informații speculative sau rău intenționate.

În conformitate cu dorințele familiei îndoliate, înmormântarea va avea loc cât mai liniștit posibil, în prezența familiei, prietenilor apropiați și a colegilor de agenție.

Încă o dată, ne exprimăm sincerele condoleanțe în timp ce cel plecat își parcurge ultimul drum”.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Avertisment: menționarea unei posibile sinucideri.

Potrivit poliției, Moonbin de la ASTRO a murit la vârsta de 25 de ani.

Secția de poliție Seul Gangnam a raportat că pe 19 aprilie, la aproximativ 20:10. KST, Moonbin a fost găsit mort în reședința sa din cartierul Gangnam, din Seul, de către managerul său, care a sunat imediat poliția.

Poliția a declarat: „Se pare că Moonbin și-a luat viața”, adăugând: „Discutăm în prezent posibilitatea unei autopsii pentru a determina cauza exactă a morții”.

Înainte de moartea sa, Moonbin era programat să cânte la 2023 Dream Concert ca parte a show-ului Moonbin&Sanha, prima sub-unitate oficială a trupei de băieți Astro.

Transmite și noi cele mai profunde condoleanțe prietenilor și familiei lui Moonbin în această perioadă dureroasă. Rămâneți pe fază pentru noi actualizări.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.