Samsung a început programul de înlocuire Galaxy Note7 în România

Samsung Electronics România a început programul de înlocuire Galaxy Note7, utilizatorii urmand astfel să primească un nou dispozitiv pe care să îl folosească, în schimbul actualului lor Note7, informeaza un comunicat de presa. Potrivit comunicatului, programul de înlocuire Galaxy Note7 vine ca urmare a deciziei companiei de a opri vânzările și livrările de Note7, după ce, în urma unei investigații, s-a descoperit o problemă izolată, spun reprezentantii Samsung, la bateria smartphone-ului.

„Siguranța utilizatorilor este prioritate pentru noi, de aceea le cerem tuturor utilizatorilor de Note7 să își înlocuiască cât mai repede dispozitivul. Ne cerem scuze (…) pentru faptul că nu ne-am ridicat la standardele de excelență cu care i-am obișnuit până acum și le mulțumim cu sinceritate pentru răbdare și înțelegere. Suntem încrezători că, prin înlocuirea actualului dispozitiv cu un nou Note7, utilizatorii vor beneficia de experiența smartphone-ului la cea mai bună calitate,” a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics România.

samsung-galaxy-note7

După o serie de testări minuțioase, compania sud-coreeana este sigură că problema bateriei a fost complet rezolvată și că noile Note7 disponibile începând cu această săptămână pot fi folosite în deplină siguranță, mai arata sursa citata. De altfel, Samsung introduce o serie de măsuri de securitate, menite să asigure utilizatorii, cum ar fi: actualizarea softului, pentru utilizatorii care au primit dispozitivele Galaxy Note7 furnizate în timpul procesului de pre-comandă, precum si actualizarea softului în cazul dispozitivelor noi (cele înlocuite, care nu sunt afectate de problema bateriei).

Pentru mai multe informații despre programul de înlocuire Galaxy Note7, vă rugăm vizitați http://www.samsung.com/ro/note7exchange/
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.