Cel mai vândut thriller coreean din istorie se lansează în România

Cel mai așteptat thriller erotic al anului se lansează în România din 18 noiembrie. Distribuit în 175 de țări, “Slujnica” (The Handmaiden) este cel mai bine vândut film coreean din istorie, conform Hollywoodreporter. Pelicula a întrecut recordul producției “Expresul Zăpezii/ Snowpiercer”, avându-i avut în distribuție pe Tilda Swinton și Chris Evans.

Park Chan-Wook, faimosul regizor al filmelor controversate “OldBoy”, “Lady Vengeance”, “Thirst și Stoker” (cu Nicole Kidman) a revenit pe marile ecrane cu un thriller erotic ce întrece cu ușurință orice producție de acest tip. Fără nunțe de gri, “Slujnica” (The Handmaiden) este o peliculă plină de suspans despre o poveste de dragoste combinată ingenios cu erotism, fantome, horror și S&M.

poster-slujnica-the-handmaiden

Sookee este angajată în serviciul moștenitoarei Hideko, care trăiește o viață retrasă pe o proprietate luxoasă, cu unchiul ei extrem de dominant. Sookee păstrează însă un secret: este o hoață de buzunare recrutată de un șarlatan. Slujnica îl ajută să o seducă pe frumoasa moștenitoare și totul merge conform planului până la un punct…

Slujnica” a fost nominalizat la Palme d`Or, iar pentru scenografie a primit premiul “Vulcan Award” în cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2016. La Festivalul Internațional de Film Independent “Anonimul”, regizorul a primit trofeul “Anonimul” pentru contribuția la “frumusețea cinematografiei universale” și a  fost prezent alături de actrița Kim Hae-sook și de producătorul filmului, Wonjo Jeong.

fotografie-1-slujnica fotografie-2-slujnica

Pe 18 noiembrie, spectatorii sunt așteptați să experimenteze un voluptos viciu cinematografic!

Filmul este distribuit in Romania de Asociația Culturală Macondo. Înființată în 2007, Asociaţia a adus în România filme independente de succes pe plan internaţional precum Winter Sleep (de Nuri Bilge Ceylan), Heli (de Amat Escalante) “Hannah Arendt” (de Margarethe von Trotta), “Incendii” (regia Denis Villeneuve) şi altele.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.