AEN20170513000900315_01_i

Im Siwan din ZE:A: “Simt că am progresat spre a fi un actor mai bun”

Actorul şi cântărețul Im Siwan din ZE:A este un talent în devenire în cinematografia coreeană. Im este cunoscut cel mai bine pentru rolul lui Jin Woo din filmul “Avocatul” (2013) şi pentru rolul principal din seria TV “Viață incompletă” (2014), ambele avand succes atât in box office cât şi la capitolul rating. Recent, el a fost invitat la Cannes la o categorie aflata aflata în afara competiției, pentru rolul din filmul de acțiune “Fără milă”.

În timpul unui interviu cu presa susţinut vineri, 12 mai, Im a spus: “Mi-am făcut debutul în actorie cu rolul din “Luna îmbrățişează soarele” şi am simțit că mi se potriveşte. Înainte de asta îmi doream vag să joc. După ce am terminat de filmat serialul, m-am gândit că aş vrea să repet experiența dacă mi se oferă ocazia. Din fericire am avut multe oportunități până acum.”

Acesta a avut de asemenea norocul să joace alături de actori veterani, care sunt mai în vârstă decât el, precum Song Kang Ho în “Avocatul”, Lee Sung Min în “Viață incompletă” şi Seol Kyung Gu în “Fără milă”. “A fost o onoare să lucrez cu aceşti mari actori. Cred că asta m-a ajutat să cresc enorm”, a marturisit artistul. Personajul lui din noul film coreean se numeşte Hyeon Su. El este un polițist care intră în închisoare sub acoperire pentru a investiga o rețea extinsă de trafic de droguri.

Misiunea acestuia este să se apropie de Jae Ho, un locotenent al organizației criminaliste, jucat de Seol, care îşi ispăşeşte sentința. Atunci când ies de la închisoare lucrează împreună pentru organizație, dar relația lor începe să aibă de suferit din momentul când încep să descopere secrete unul despre celălalt.

Conform Yonhap, actorul în vârstă de 28 de ani a renunțat la imaginea lui bună pentru a-şi lărgi spectrul de emoții cu un rol de tip dur. “M-am simțit atât de bine că nu a fost nevoie să mă prefac că sunt bun în fața camerei. A fost ca şi cum mi-am îndepărtat un strat de piele”, a mai spus Im Siwan.

După 5 ani de carieră în actorie, oamenii îl recunosc mai degrabă ca actor decât cântăreț. Acest lucru se datorează şi faptului că trupa alături de care a debutat în 2010, ZE:A, a fost inactivă în ultimii ani, cu trei membri înrolați în armată şi restul activi separat. Im urmează să se înroleze şi el în câteva luni. “Cred că va dura câțiva ani până când ne vom putea reuni, deoarece membrii trebuie să-şi facă stagiul militar”, a declarat Im, adăugând apoi că îşi doreşte să-şi continue cariera de cântăreț, chiar dacă are succes ca actor. “Mi-ar plăcea să scot un album solo, să cânt coloane sonore pentru seriale şi să țin un fanmeet, dacă îmi permite timpul. Dar nu cred că voi avea suficient timp pentru toate”, a continuat el.

Actorul este ocupat zilele acestea cu filmările pentru serialul istoric de la MBC, “Regele iubeşte”, care va avea premiera în luna iulie. Personajul său este regele Won, care a domnit în primii ani ai dinastiei Goryeo (918-1392).

Având de filmat încă şapte din cele 20 de episoade ale seriei, Im spune că este posibil să nu poată păşi pe covorul roşu de la Cannes pentru cea de-a 70-a ediție, însă are aşteptări foarte mari de la ecranizarea filmului în cadrul festivalului. “Nu ştiam prea multe despre Festivalul de Film de la Cannes, doar că este unul dintre cele 3 cele mai mari festivaluri de filme din lume. Sunt curios să văd ce impact va avea asupra vieții mele faptul că am apărut într-un film prezent la Cannes.”

În regia lui Byun Sung Hyun, “Fără milă” va avea premiera în cinematografele coreene pe 18 mai. (Daniela Elena Iscu)

Sursă: http://english.yonhapnews.co.kr/




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.