4f3c0cdb-8c19-484b-a483-cc5f64343017

7 actori de top sud-coreeni care pot canta “ca un vis”

Sunteti obisnuiti sa auziti despre vedetele K-pop care pot juca in filme sau seriale? Dar ce se intampla cu actorii care pot, de asemenea, canta la fel de bine precum joaca? In vreme ce ambele medii creative necesita o mare grija si atentie in ceea ce priveste partea de interpretare si emotie, nu toata lumea poate aborda muzica si actoria. Potrivit site-ului dramafever.com, exista 7 actori coreeni de top, care sunt mai degraba cunoscuti pentru rolurile lor, dar care-si pot transpune cu succes emotiile in interpretarea vocala.


1. Gong Yoo este cunoscut si aprecit pentru faptul ca isi pune inima și sufletulul in interpretarea sa actoriceasca. Acelasi lucru se intampla si atunci cand vine vorba despre cantat. La fel ca si rolurile interpretate de el, felul sau de a canta este linistitor si foarte modest. La o intalnire cu fanii japonezi in 2010, actorul care a cucerit inimile fanilor cu rolul sau din serialul “Goblin” a cantat live piesa “The Last Time” al lui Eric Benet, efectul asupra publicului fiind unul impresionant.

2. Ji Chang Wook este mai degraba cunoscut ca un star de actiune, dar contrar scenele interpretare de actor in seriale de gen, acesta si-a inceput cariera in divertisment, abordand genul de teatru muzical. Va invit in cele ce urmeaza sa va bucurati de interpretarea piesei “I will protect you” din drama „Healer”.

https://www.youtube.com/watch?v=UvRmBtp6N4Q

3. Lee Joon Ki pare ca ar fi putut sa debuteze in industria de divertisment ca un idol K-pop, nu-i asa?, dar de fapt a debutat ca model in anul 2001. Sase ani mai tarziu a lansat primul sau single (in aprilie 2007 – n.r.). In clipul video pe care vi-l prezentam in continuare, actorul a cantat cover-ul piesei “For You” a trupei EXO, in afara coloanei sonore a dramei Scarlet Heart: Ryeo, drama in care l-a interpretat magistral pe misteriosul si enigmaticul Wang So / King Gwangjonga. Filmarea este din timpul fan meeting-ului sustinut in ianuarie, anul curent.

4. Dupa Lee Joon Ki nu putea urma altul decat Lee Min Ho. Carismaticul actor si cantaret sud-coreean a lansat pana acum doua albume complete: “My Everything” (2013) și “Song for You” (2014). Ultimul cadou muzical pe care l-a facut fanilor sai inainte de a-si incepe serviciul militar obligatoriu pe data de 12 mai a.c. a fost single-ul lansat la nivel international, “Always”. Single-ul anterior a fost “Run”, un featuring cu chinezo-duo-ul Yu Quan, din filmul co-produs chinezo-corean in care a jucat rolul principal, “Hunters Bounty” (2016). Va invitam sa urmariti videoclipul pentru piesa de mai jos!

https://www.youtube.com/watch?v=ynVYbJnXZig

5. Actorul Joo Won, pe care il puteti vedea zilele acestea in drama “My Sassy Girl”, recunoaste ca dragostea sa pentru teatru și arte a inceput in scoala generala. Prima sa incursiune in divertisment a inceput ca membru al grupului de copii din cadrul programului de televiziune co-ed, FREES. La scurt timp dupa aceea, a devenit actor de musical-uri si a fost observat de un reprezentant al companiei sale actuale, Sim Entertainment, datorita muncii sale, iar restul este istorie! A cantat mai multe OST-uri pentru rolurile pe care le-a jucat, si mai jos este unul dintre acestea, “Innocente”, din drama “Tomorrow’s Cantabile”.

6. Jang Geun Suk (“Daebak”) a interpretat rolul unui muzician pe micile ecrane, respectiv pe cel de vocalist al trupei-fiction A.N.Jell din drama “You’re Beautiful” (2009), dar el este un star pop si in viata reala. Geun Suk are o istorie muzicala demna de mentionat, cu o discografie care include munca solo si efortul sau comun ca parte a duo-ului Team H. Mai jos puteti asculta piesa “Stay” de pe primul sau album japonez, “Just Crazy”.

7. Pentru cei care au urmarit cariera lui Kim Soo Hyun, interpretarile sale vocale nu sunt foarte surprinzatoare, avand in vedere ca rolul sau de debut s-a datorat dramei muzicale „Teen Dream High” (2011). Mai jos, Kim canta piesa “Dreaming” de pe OST-ul dramei.

Voua ce voce din industria actoriceasca va place si de ce? Asteptam cu interes comment-urile voastre!  (한사랑)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.