Save-Me-Poster2

Suspans si actiune in noua drama de la OCN “Save Me”

Zilele de vara calduroase ca acestea trec mai repede daca incepem un maraton de drame coreene. Iata ca astazi venim cu inca o propunere pentru voi si anume drama “Save Me “(구해줘) care a avut  premiera in aceasta seara de 5 august. Va fi un serial de actiune, thriller plin de suspans si crime si va fi difuzat de postul coreean OCN, care are deja o traditie in difuzarea acestor genuri de seriale. Va avea 16 episoade si va putea fi urmarit in fiecare zi de sambata si duminica incepand cu ora 22:20 (ora coreeana).  Este o productie realizata de regizorul Kim Sung Soo iar scenariul poarta semnatura lui Jung Shin Kyu. Va fi cel mai probabil ultimul serial unde il vom vedea pe Taecyeon din  trupa 2PM inainte ca acesta sa plece in armata.

Poveste:

Aceasta drama are la baza una dintre benzile desenate coreene numite 세상 밖으로 / Out of the World  creata de Jo Geum San si publicata din 11 iunie 2011 pana in 16 ianuarie 2013 prin intermediul  site-ului comic.daum.com.
O fată este înconjurată de oameni misteriosi și sopteste de zor, “Salvează-mă!” Se intampla ca  intr-o seara pe o alee întunecată dintr-un  cartier sa treaca 4 tineri tineri fara loc de munca care o aud si fug sa o salveze. Ei descoperă că este ea este  prinsă într-un fel de cult pseudo-religios și încearcă să o ajute, dar ceea ce urmeaza  este o succesiune de evenimente terifiante care ne fac să ne întrebăm mai mult despre cum functioneaza psihicului uman.

Vor putea sa o salveze? Ce se va intampla cu cei 4 tineri ramane sa descoperim noi de acum in colo in fiecare episod din drama “Save Me”.

 

Distributie :

Ok Taecyeon – Han Sang Hwan
Woo Do Hwan – Suk Dong Chul
Lee David – Woo Jung Hoon
Ha Hoe Jung – Choi Man Hee

 Familia lui Sang Mi

Seo Ye Ji – Im Sang Mi
Jung Hae Kyun – Im Joo Ho
Yoon Yoo Sun – Kim Bo Eun
Jang Yoo Sang – Im Sang Jin

Oamenii din Goosunwon

Jo Sung Ha – Baek Jung Ki
Park Ji Young – Kang Eun Shil
Jo Jae Yoon – Jo Wan Tae
Son Sang Kyung – Jo Wan Duk

Oamenii din  Mooji

Son Byung Ho – Han Yong Min (tatal lui Sang Hwan)
Choi Moon Soon (최문순) – Chae Min Hwa
Jang Hyuk Jin – Lee Kang Soo ( ofiter de politie)
Kim Kwang Gyu – Woo Choon Gil (ofiter de polities i tala  lui Jong Hoon)
Go Joon – Cha Joon Goo
Kang Kyung Hun – Lee Ji Hee
Choi Hyuk Joo (최혁주)
Park Soo Yun (박수연) – Ofiterul Choi
Jun Yeo Bin – Hong So Rin
Lee Jae Joon – Dae Shik

Ok Taecyeon este de fapt cantaret si membru in trupa 2PM. De la un timp el a fost inclinat mai mult spre actorie prin urmare, a vrut sa isi demonstreze abilitatile  acceptand roluri in mai multe drame precum:“Bring it on, Ghost”(tvN/ 2016),”Assembly” (KBS2/2015), ”Wonderful Days”(KBS2/2014),”Who Are You”(tvN/2013), ”99 days with the Superstar” (Fuji TV/ 2011),”Dream High” (KBS2/2011), “Cinderella’s Stepsister”(KBS2/2010).

Woo Do Hwan este un actor nou care a avut doar aparitii in drame ca: ” Sweet Stranger and Me” (KBS2/2016), ”Shut Up Flower Boy Band”  (tvN/2012),”Come, Come, Absolutely Come “ (MBN / 2011-2012).

Lee David este un actor pe care eu il stiu din emisiuni, dar se pare ca a jucat si in cateva drame precum: “Bring it on, Ghost”  (tvN / 2016),”Mirror of the Witch”  (JTBC / 2016),”Who Are You: School 2015”  (KBS2 / 2015),”The Great Seer “ (SBS / 2012-2013).

Seo Ye Ji este o tanara actrita pe care sigur ati remarcat-o in roluri in seriale ca: “Hwarang” (KBS2 / 2016-2017),”Moorim School” (KBS2 / 2016), “Last” (JTBC / 2015).

Curiozitati :

  1. Drama “Save Me” va lua locul dramei difuzate anterior pe postul OCN si anume  “Duel“.
  2. Prima citire a scenariului a avut loc in aprilie 2017.
  3. În 2010, Taecyeon, membrul 2PM, a renunțat la viza de ședere permanentă în SUA pentru posibilitatea de a-si face datorita ca soldat pentru  țara în care s-a născut. Pentru ca conditia sa nu ii permitea sa aplice pentru stagiu de soldat activ in armata, el a facut câteva intervenții chirurgicale pentru leziunile pe care le-a suferit din cauza unei vieți agitate de idol kpop si a unui braț rupt. Cu toate acestea, el a continuat sa lupte pentru a putea sa primeasca permisiunea sa se inroleze ca soldat activ in armata. Cred ca e prima data cand aud ca un idol renunta la cetatenia sa pentru a face stagiul militar si acest lucru cred ca spune destul de multe despre ce fel de persoana este Taecyeon.

Daca inca nu v-ati facut o idee despre acest serial, va invit sa vedeti si cateva filmulete chiar aici :

Trailer 1:  https://www.youtube.com/watch?v=bksO_Y1ymhE

Trailer 2: https://www.youtube.com/watch?v=4CZoZiKbOqk

Trailer 3: https://www.youtube.com/watch?v=zBAhVlBUeyM

Sper ca am reusit sa va fac curiosi si o sa vedeti de acum in colo in fiecare weekend drama “Save Me”. Eu sunt amatoare de genuri diferite in privinta dramelor coreene asa ca abia astept sa vad primul episod.

Vizionare placuta!

Surse: koreandrama.org, wiki.d-addicts.com, dramafever.com

Autor:Daniela Coman

    

 

 
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.