Manhole-Poster1

Kim Jae Joong revine dupa armata in noua drama “Manhole”

A venit timpul pentru a trece pe lista inca un serial de vazut pentru ca in aceasta seara de 9 august are premiera o noua drama de la KBS2. Se numeste “Manhole: Feel So Good” (맨홀: 이상한 나라의 필) si reprezinta serialul prin care Kim Jae Joong isi face revenirea dupa ce si-a indeplinit datoria fata de tara in armata. Este genul fantastic si comedie romantica si va avea 16 episoade ce vor putea fi urmarite in fiecare zi de miercuri si joi de la ora 22:00 (ora coreeana). Este un proiect realizat de Kang Byung Taek, sub indrumarile regizorilor Park Man Young, Yoo Young Eun iar scenariul este semnat de Lee Jae Gon.

 

Poveste 

Aceasta drama va spune poveste lui Bong Pil, rolul pe care Kim Jae Joong il va interpreta. De 3 ani el se pregateste pentru examenul de functionar public dar  nu este asa entuziasmat de studiile sale. Intr-o zi afla ca prietena sa de o viata, Soo-Jin (rol interpretat de Uee) se va casatori in curand. Acest lucru il dezamageste foarte mult intrucat el a iubit-o in secret timp de 28 de ani.

Rataceste prin cartiere fara un scop anume  si se intampla sa gaseasca o modalitate inedita  de a calatori in timp, intre trecut si prezent . Foloseste aceasta modalitate pentru a incerca sa opreasca  nunta  prietenei sale care  va avea loc in curand. Credeti ca incercarile lui vor da roade si va reusi sa isi marturiseasca sentimentele?

 Distributie:

Actori principali:

Kim Jae Joong – Bong Pil
UEE – Kang Soo Jin
Baro – Jo Suk Tae
Jung Hye Sung – Yoon Jin Sook

Vecini:

Lee Sang Yi – Oh Dal Soo
Kang Hong Suk – Yang Goo Gil
Seo Min Ji – Hong Jung Ae

Familia lui Bong Pil:

Joo Jin Mo – Bong Dal (Bong Pil’s father)
Kim Hye Ok – Yoon Kkeut Soon (Bong Pil’s mother)
Woo Hyun – Suk Tae’s father
Seo Hyun Chul – Soo Jin’s father
Lee Yeon Kyung – Soo Jin’s mother

Alti actori:

Jang Mi Kwan – Park Jae Hyun
Seo Yeong – Mi Ja
Son Ji Ahn (손지안) – Yoon Mi
Kim Tae Han
Park Ah In – Park Young Joo

Actori:

Kim Jae Joong este un cantaret foarte apreciat pentru frumusetea si talentul sau. A facut parte din trupa DBSK/TVXQ, una dintre cele mai bune trupe, considerate chiar  legendare intrucat a avut  cei mai multi fani dar problemele nu l-au ocolit. Atunci cand a decis sa paraseasca trupa TVXQ alaturi de colegii sai, Park  Yoochun si Junsu (actuala trupa JYJ), foarte multe piedici au aparut in calea lui dar el nu a renuntat niciodata la visul sau. Desi nu putea sa cante cum si-ar fi dorit, Jae Joong a gasit o noua modalitate de a se intalni cu fanii sai prin intermediul dramelor. Sigur il veti recunoaste in rolurile din drame ca: “Spy” (KBS2 /2015), “Triangle“(MBC /2014), “Dr. Jin”  (MBC / 2012), “Protect The Boss“(SBS /2011), “Hard To Say I Love You”  (Fuji TV/2010).

UEE a fost cantareata si membra in trupa After School dar de la un timp a descoperit ca isi doreste mai mult sa se faca remarcata in actorie. Munca si daruirea ei au fost apreciate de public prin urmare o veti recunoaste cu siguranta daca ati urmarit:”Night Light“(MBC/2016), “Marriage Contract“(MBC/2016), “High Society“(SBS/ 2015),”Ho-Gu’s Love“(tvN/2015),  “Golden Rainbow” (MBC/2013-2014) dar si altele.

Baro este idol si el, mai exact este rapper-ul trupei B1A4 si un actor in devenire foarte talentat. Pot sa afirm asta cu mare convingere dupa ce l-am remarcat in roluri surprizatoare cel putin pentru mine. Va veti aduce aminte de el din cateva roluri in: “The Master of Revenge“(KBS22016), “Angry Mom“(MBC/2015), “God’s Gift – 14 Days“(SBS/2014), “Reply 1994“(tvN/2013).

Jung Hye Sung este o actrita simpatica care a avut apartii in proiecte ca: “Chief Kim“(KBS2/2017), “Love in the Moonlight“(KBS2/2016), “Remember“(SBS/2015-2016), “Oh My Venus” (KBS2/2015-2016), “A Daughter Just Like You“(MBC/2015).

Curiozitati:

  • Drama “Manhole” a luat locul dramei difuzate anterior pe KBS2  “Queen For Seven Days”
  • Este primul proiect pe care il realizeaza Kim Jae Joong de cand si-a finalizat stagiul militar in 30 decembrie 2016.
  • Prima citire a scenariului a avut loc pe 29 iunie 2017 la sediul KBS din Yeouido.

Pentru a va face o idee si mai buna despre aceasta drama puteti sa vedeti aici si cateva filmulete:

Trailer 1: https://www.youtube.com/watch?v=puDH2Qgr7MI

Trailer 2: https://www.youtube.com/watch?v=_LwEmhbRX2w

Trailer 3: https://www.youtube.com/watch?v=a-n79VCwaqk

Sper ca v-am convins sa acordati o sansa acestei drame si va dorim vizionare placuta!

Surse: koreandrama.org, asianwiki.com

Autor: Daniela Coman

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.