Children-of-a-Lesser-God-Poster1

Noua dramă “Children of a Lesser God”- o poveste misterioasă cu detectivi

Iată că a venit  din nou  momentul să mai trecem pe lista încă un serial de văzut. De această dată  este vorba despre noua dramă de la postul OCN, care va avea premiera pe 3 martie 2018 și  care se numește “Children of a Lesser God” (작은 신의 아이들). Așa cum ne-au obișnuit, cei de la OCN ne aduc și de această dată  în atenție un serial cu tematică  supranaturală și învăluită în mister.  Acest serial este  programat sa aibe 16 episoade  ce vor putea fi urmărite în fiecare zi de sâmbătă și duminică de la ora 22:00 (ora coreeană). Această dramă este proiectul companiei Studio Dragon, avându-l ca regizor pe Kang Shin Hyo, iar scenariul a fost realizat de Han Woo Ri.
Children-of-a-Lesser-God-Poster1.jpg (498×756)

Poveste

Drama “Children of a Lesser God” va spune poveste lui Chun Jae In, (rolul pe care actorul Kang Ji Hwan îl va interpreta) un detectiv de elită care posedă un IQ uimitor. El își duce viața fiind ghidat doar de fapte reale, logică și numere. Dar pe lângă acesta o mai regăsim și pe Kim Dan (Kim Ok Bin) o tânără care își petrece viața fiind detectiv începător. Nici povestea ei nu este tocmai comună, pentru că Kim Dan deține o abilitate “mai specială” și anume faptul că poate vedea fantome. Deși ei au personalități diferite, cei doi vor ajunge  să lucreze împreună pentru a scoate la iveală o conspirație care implică o organizație puternică. Va putea abilitatea specială a lui Kim Dan să-i ajute să rezolve misiunile lor ?

Children-of-a-Lesser-God-Poster2.jpg (499×756)

Distribuție

Actori principali:

Kang Ji Hwan – Chun Jae In
Kim Ok Bin – Kim Dan
– Han Seo Jin –tanarul  Kim Dan (young)
Shim Hee Sup – Joo Ha Min
Lee Elliya – Baek Ah Hyun

Membrii Echipajului de la Poliție:

Kim Hyung Bum – Choi Sung Gi
Yun Je Hyung – Gye Do Hoon

Alți actori:

Jang Kwang– Pastor Wang
Jo Min Ki – Kook Han Joo
Lee Hyo Jung – Baek Do Kyu
Ahn Kil Kang – Kim Ho Gi

Kang Ji Hwan este un actor destul de cunoscut fanilor dramelor coreene. Sigur l-ați remarcat până acum în drame precum: “Monster“(MBC/2016), “Big Man”(KBS2/2014),”Incarnation of Money”(SBS/2013),”Lie to Me” (SBS/2011).

Kim Ok Bin  este o tânără actriță nu așa de cunoscută precum partenerul său din această dramă, dar fanii au putut să o vadă având apariții în astfel de drame:”Yoo-Na’s Street” (JTBC/2014),” The Blade and Petal” (KBS2/2013),”War of Money”(SBS/2007),”Over the Rainbow” (MBC/2006).

Shim Hee Sup este un tânăr actor foarte simpatic aflat la început de drum în carieră. Cu toate acestea el a avut câteva aparții în următoarele seriale:”Temperature of Love“(SBS/2017),”A Person You May Know”(Naver TV Cast/2017),”Rebel: Thief Who Stole the People”(MBC/2017).

Curiozități:

  • Aceasta dramă va lua locul dramei difuzate anterior de OCN “Bad Guys: Vile City
  • Prima citire a scenariului a avut loc pe 17 decembrie 2017.
  • Actorul Jo Min Gi trebuia să joace rolul secundar Kook Han-Joo, dar a fost scos din această drama pe 21 februarie anul acesta. Aceasta actiune s-a datorat faptului ca actorul este implicat în prezent într-un scandal uriaș în care este acuzat de hărțuImage result for Jo Min-Giire sexuală de către studenții lui, cărora  le preda ca profesor asociat la Universitate Cheongju. Și  ca o consecință a acestui scandal toate scenele în care apare actorul a fost sterșe din dramă.

 

 

Daca vreți să vă faceți o idee despre această dramă vă sugerez sa următoriți aici câteva filmulețe:

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=UmMyHuoym_M

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=MjpYBWcW8j4 

Teaser 3: https://www.youtube.com/watch?v=c0RNJTZeuMo

Teaser 4: https://www.youtube.com/watch?v=2ViQ6tABWsQ

Cam atât am avut de spus  despre drama “Children of a Lesser God”. Sperăm că v-am făcut curioși  și veți urmări de acum în fiecare weekeend acest serial.

Vizionare placută!

Surse: koreandrama.org, asianwiki.com

AutorDaniela Coman

Children-of-a-Lesser-God1.png (720×360)

Children-of-a-Lesser-God2.png (720×360)

Children-of-a-Lesser-God3.png (720×360)

Children-of-a-Lesser-God4.png (720×360)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.