Suits-Poster2

“Suits” remake-ul coreean cu Jang Dong Gun si Park Hyung Shik a avut premiera azi

     A venit din nou timpul sa ne trecem pe lista de seriale de vazut inca o drama coreeana. De aceasta data este vorba despre noua drama de la postul KBS2 care a avut premiera in aceasta zi. Se numeste “Suits” (슈츠) si este un remake coreean dupa  seria americana de succes “Suits” care a fost difuzata in S.U.A in anul 2011. Pentru ca a fost foarte apreciata de public in general,  producatorii coreeni s-au gandit  cum ar fi sa  realizeze si o varianta bazata pe o abordare a realitatii din Coreea. Se stie ca este un serial despre avocati si va avea 16 episoade, ce pot fi urmarite in fiecare zi de miercuri si joi incepand cu ora 22:00 (ora coreeana). Este o productie realizata de regizorul Kim Jin Woo iar scenariu poarta semnatura  lui Kim Jung Min. Noi vom avea ocazia fericita sa il revedem pe micile ecrane  pe actorul Jang Dong Gun intru rol speram noi formidabil si cu o relatie speciala cu actorul mai tanar  dar talentat, Park Hyung Shik.

 

Poveste

Pe parcursul episoadelor din “Suits” il vom decoperi pe Choi Kyung Seo, rolul  pe care Jang Dong Gun il va interpreta. El este un avocat legendar  care lucreaza la o firma foarte celebra de avocatura din Coreea. Se pare ca el ar putea avea tot ce isi doreste, poseda o carisma inegalabila si un aspect fizic foarte atractiv. Se intampla ca el sa  il angajeaze pe Go Yun Woo, rolul lui Park Hyung Shik, ca avocat incepator, care insa  ar putea fi considerat un geniu, dar din pacate el nu are o  diplomă de colegiu sau licență de a practica dreptul. Desi aparent Yun Woo arata doar bine si atat, se pare ca are o abilitatea aparte, mai cu seama poseda o memorie excelenta. Oare acest aspect ii va fi de ajutor lui Kyung Seo? Sa aticipam de pe acum un “bromance” intre cei doi?

Distributie:

Jang Dong Gun – Choi Kyung Seo
Park Hyung Shik – Go Yun Woo
Chae Jung Ahn – Hong Da Ham
Go Sung Hee – Kim Ji Na
Hwang Tae Kwang – Lawyer Hwang
Jin Hee Kyung – Kang Ha Yeon
Choi Kwi Hwa – Chae Geun Sik
Lee Si Won – Se Hee
Choi Yoo Hwa –  informatorul lui Choi Kyung Seo
Lee Sang Yi – Cheol Soon
BewhY (비와이) – rapper (cameo)

Jang Dong Gun este un actor foarte cunoscut si iubit de publicul coreean si numai. El a jucat in cateva drame precum:” Gentleman’s Dignity “ (SBS / 2012),”All About Eve”  (SBS / 2000), “Ghost” (SBS / 1999). Totusi cariera lui este una infloritoare si de-a lungul timpului el a jucat in foarte multe filme, cateva dintre ele sunt: “Seven Years of Night (2018),”V.I.P.” (2017),”No Tears for the Dead”(2014), “Dangerous Liaisons”(2012),”My Way”  (2011),”The Warrior’s Way” (2010),”Good Morning President”  (2009).

Park Hyung Shik este de fapt cantaret, fost idol si membru in trupa ZE:A. Desi de ceva timp el a decis sa se concentreze pe actorie, eu sunt de parere ca a luat decizia cea buna pentru ca se vede ca are talent  in aceasta privinta. Nu as fi zis inca de la inceput ca el este potrivit pentru a fi actor dar s-a intamplat ca de la un rol sa il vad diferit. Sigur il veti recunoaste si voi  daca ati urmarit serialele urmatoare: “Strong Woman Do Bong-Soon” (JTBC / 2017,”Hwarang” (KBS2 / 2016-2017),”She Was Pretty”(MBC / 2015) “High Society”  (SBS / 2015),”What Happens to My Family?”  (KBS2 / 2014-2015),”The Heirs”(SBS / 2013),” Nine: 9 Times Time Travel (tvN / 2013).

Chae Jung-An este  o actrita destul de cunoscuta in lumea dramelor coreene. Ea a putut fi vazuta in mai multe roluri in drame precum:”Man to Man” (JTBC-Netflix / 2017),”Entertainer”(SBS/2016),”Yong-Pal” (SBS/2015),”A New Leaf (MBC/ 2014),”The Prime Minister and I”(KBS2/2013-2014),“When a Man Loves”(MBC/ 2013),”Queen of Reversals”(MBC/2010-2011),”Hot Blood” (KBS2/2009),”Cain and Abel” (SBS/2009)

Ko Sung-Hee este o tanara actrita poate face furori cu aparitiile ei prin  prinma faptului ca este tare frumusetea. Poate nu s-a facut asa remarcata fata de alte colege ale sale dar are potential si cu siguranta o vom vedea in si mai multe roluri de acum in colo. Pana in prezent am putut sa o vedem in cateva roluri in urmatoarele productii:”Mother” (tvN/2018),“While You Were Sleeping”(SBS/2017),“My Beautiful Bride”(OCN/2015) , “Spy”(KBS2/2015)

Curiozitati:

  • Pot sa va zic ca aceasta drama este o premiera, mai cu seama Coreea este prima tara din lume care a ales sa faca un remake al seriei populare americane “Suits”, iar  creatorul originar si membrii distributiei americane si-au exprimat incantarea si emotiile cu privire la aceasta lansare pe retele de socializare.
  • Jang  Dong Gun se intoarce pe micile ecrane dupa 6 ani, dupa aparitia formidabila in drama Gentleman’s Dignity“ (SBS /2012).
  • In timpul conferintei de presa care a avut loc acum cateva zile, Jang Dong Gun a marturisit ca a hotarat sa lucreze la aceasta drama fara sa fi urmarit in prealabil serialul original. Apoi ulterior pentru a-si face o idee despre personajul sau s-a apucat sa urmareasca “Suits” dar s-a oprit din vizionare la jumatatea sezonului 1 pentru ca i-a fost frica sa nu fie influentat de personajul acela sau sa-l copieze cumva.
  • “Suits” ii va lua locul dramei anterioare de la KBS2 “Queen of Mystery 2”.

Daca inca nu ati apucat sa vizionati primul episod, va invit sa urmariti cateva filmulete aici:

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=CmpHQ9dHjIo

Teaser 2: http://www.kbs.co.kr/drama/suits/view/preview/index.html?articleIndex=2

Cam atat pana acum despre drama “Suits”. Va invit sa ii dati o sansa vizionand macar primul episod. (Daniela Coman)

Surse: koreandrama.org, asiawiki.com, soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.