Jang-Geun-Suk1

Jang Geun Suk suferă de tulburare bipolară +inscriere in armata+scrisoare pentru fani

Iata ca a mai venit timpul sa ne despartim de inca un actor pentru  o scurta perioada de timp, intrucat i-a venit si lui randul sa se inroleze in armata. Ieri agentia actorului Jang Geun Suk a confirmat data inrolarii lui in armata printr-o declaratie oficiala. Iata ce au zis ei:

“Buna. Aici este Tree J Company.

Noi ne transmitem declarația oficială despre înscrierea actorului Jang Geun Suk in cadrul serviciului militar.

Jang Geun Suk a fost desemnat să fie un soldat de nivel 4 datorită tulburării bipolare atunci când a fost supus examinării fizice de la Administrația militară a forței de muncă. El își va începe îndatoririle militare atunci când se va înscrie pe 16 iulie. După aceasta planificare el va fi lucrător de serviciu public timp de  aproximativ doi ani.

Pentru ca nu doreste sa provoace probleme celorlalți, el intenționa să se înscrie în liniște fără a informa pe alții. Cu toate acestea, el a vrut să informeze personal fanii care l-au susținut și au rămas alături de el timp de 27 de ani. După ce și-a scris mesajul pe pagina sa oficiala, putem  sa transmitem declarația noastra oficiala, așa că vă cerem înțelegerea cu privire la informarea tarzie.

Jang Geun Suk a fost diagnosticat pentru prima dată cu tulburare bipolară la un spital universitar în 2011 și a fost rugat să fie reexaminat ulterior. Partea actorului nu a cerut niciodată o amanare in privinta satisfacerii serviciului militar,  el a respectat cu fidelitate cererile de reexaminare ale Asociației militare de forță de muncă. Recent, a primit notificarea sa de angajare militară ca lucrător de serviciu public de nivelul 4.

Motivele gradului de examinare fizică sunt clasificate ca informații private. Faptul că dezvăluim statutul sănătății sale  este ceva despre care suntem precauți. Cu toate acestea, Jang Geun Suk știe foarte bine că există și a crescut datorită interesului și iubirii fanilor sai. Chiar dacă aceasta este o problemă extrem de personală, am crezut că este responsabilitatea noastră să informăm în mod clar publicul.

Jang Geun Suk a făcut tot ce-i stă în putință pentru a depăși tulburarea bipolară și a lucrat foarte mult pentru a-și găsi propriul echilibru chiar și în timp ce a suferit efecte secundare din acest proces. Îi pare rău că nu a putut obține rezultate satisfăcătoare.  Actorul Jang Geun Suk va primi antrenament de bază ca lucrător al serviciului public incepand cu data de  16 iulie 2018  și va desfasura serviciul militar alternativ timp de doi ani. El va împlini cu responsabilitate toate îndatoririle pe care le  va primi.

Vom face tot posibilul ca el să se poată întoarce mai sănătos și mai matur.

Mulțumesc.”

Dupa ce au aparut vestile despre problema de care sufera  Jang Geun Suk, actorul probabil a fost asaltat de mesaje de la fanii sai. Pentru a-i mai linisti el a scris un mesaj fanilor   si in urmatoarele randuri  va vai arata ce a scris el:

“Bună.

Nu sunt sigur de unde să încep …

Am ezitat și m-am îngrijorat multă vreme.

Cu toate acestea, mai mult decât orice altceva cred că este bine pentru mine să  vorbesc cu Eels (*numele oficial al fanilor lui).

Să spunem la revedere temporar.

Salut (<salut> și <la revedere> au cam acelasi sens în limba coreeană) este un cuvânt pe care il spunem  cand suntem  fericiti să vedem pe cineva pe care nu l-am intalnit  de mult timp și este, de asemenea, un cuvânt pentru când ne exprimam regretul atunci cand spunem <la revedere>. De data aceasta este, din păcate,  tipul folosit pentru <rămas bun>.

Toată lumea trebuie să-și pregătească inima într-o oarecare măsură, dar acum că am spus eu  oare simt că realitatea este corectă?

Este un moment care mi-a venit la fel de bine si pentru mine si doar  l-am așteptat calm. Sunt un pic suparat  ca am ajuns  să merg la o vârstă mult mai târzie decât alții… ^^

Când mă uit înapoi am reușit să termin 2017 și să încep 2018 cu voi. A mai rămas doar o jumătate de an și timpul trece repede ca întotdeauna, așa că simt mai mult regret să spun <rămas bun>.

Vreau să-mi petrec cei doi ani care mi se vor da acum ca un timp semnificativ. După debutul la o vârstă fragedă, timp de 27 de ani nu m-am odihnit odată. Nu cred că am avut vreodată un timp liber  complet pentru mine.

Tine minte..

Ne odihnim pentru scurt timp. 

Toată lumea sa aveti  grijă de sănătatea voastra  și nu  va  îmbolnăviti …

Și

Te iubesc.

Și

Dacă trișezi, vei muri”.

Cam acesta a fost mesajul lui Jang Geun Suk  postat pe pagina oficiala.

Noi ii dorim toate cele bune  si ne bucuram ca macar acum el poate sa ia un fel de “pauza”. Ne dorim tare mult sa se simta mai bine si sa se intoarca fara incidente din armata.

Sursa: soompi.com

Autor: Daniela Coman 
There are 2 comments

Add yours
  1. Cristescu P. Radu

    Doamne ce frumusel este. Nu ma uit la baieti, dar Jang Geun Suk chiar este frumos de pica, mai ales in fotografia facuta din lateral.
    Avand aceasta tulburare bipolara, cum de l-au mai incorporat ? Nici n-a cerut scutire. dar cred ca-i va prinde bine la tulburarea lui.
    Amice, sanatate si sa treci cu bine, armata !


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.