bts-poster

BTS -“Burn the Stage:The Movie” va fi difuzat la cinema in Bucuresti

   A venit momentul pentru o veste buna, atat de buna incat la prima vedere ar parea chiar un vis, dar unul care a devenit realitate. Tara noastra se afla pe lista celor care vor difuza filmul celor de la BTS “Burn The Stage”. Acesta se va vedea in premiera la cinematograful Grand Entertainment din Baneasa Mall.

BTS, trupa coreeana a momentului in prezent, a muncit atat de mult ca sa ajunga unde se afla acum incat este emotionant doar sa ne gandim. Eforturile lor si toate sacrificiile depuse se pare ca s-au incununtat cu succesul  international de care se bucura de ceva timp in coace. Nu puteam sa nu ne bucuram si noi pentru ei si de aceea asteptam cu emotie sa vedem filmul lor.

“Burn the Stage” este primul film de la BTS, care prezinta momente din concertul BTS – WINGS TOUR  din anul 2017,  care s-a desfasurat in fata a peste 550 000 fani, 40 de concerte sustinute in 19 orase. Pornind de la ideea seriilor difuzate si pe YouTube,  acest film dezvaluie intreaga poveste a ascensiunii  trupei catre faima. Acest spectacol cinematografic ofera o privire intima asupra a ceea ce se intampla cand cel mai de succes boyband sparge barierele stilului si invadeaza scena muzicala mainstream. Filmarile din turneu si interviurile cu membrii BTS acordate dupa concerte ofera fanilor o experienta cinematografica fara precedent, ce se poate vedea acum si in tara noastra.

Daca nu v-ati dat seama pana acum de puterea fanilor BTS, mai cu seama  internationali ei bine acum este momentul. Aceasta sansa minunata  este parte a eforturilor pe care fandomul romanesc al  trupei BTS le-a facut pentru ca trupa sa fie cunoscuta si adusa in atentia tuturor mediilor. Fanii romani au reusit “minunea” si zilele trecute a fost anuntat ca filmul baietilor va putea fi vazut si in Romania, mai cu seama la Grand Entertainment din Baneasa pe data de 15 noiembrie. Imediat ce s-a aflat vestea se pare ca fanii s-au pus pe treaba si in cateva ore biletele au fost epuizate.  Dar nu va impacientati, cei de la cinema au mai oferit  o solutie si astfel si pe data de 20 noiembrie, intr-o sala dubla fata de prima optiune, va mai putea fi vazut filmul in Bucuresti la 2 intervale orare diferite: 19:30 si  20:00. Prin urmare puteti sa va grabiti si sa va rezervati bilete cat inca mai sunt disponibile.

Pentru a va lua bilet este nevoie sa va faceti cont pe site-ul Grand Entertainment iar aici este link-ul pentru a va rezerva bilete: https://www.grandentertainment.ro/grand-cinema-more/filme/burn-the-stage-movie?fbclid=IwAR1eABED6znaOmHGdkfTxhcTT8SDCq9i-hJZarGDLD_JiJWhfI5aXFtFU8Y

Noi abia asteptam sa vedem acest acest film si pe baieti desigur si inca suntem tare emotionati de aceasta veste. Desi nu am avut sansa se ii vedem live intr-un concert, acum avem posibilitatea sa-i vedem pe ecran la cinema, cu emotii , declaratii din culise, munca desavarsita si performante speciale, totul in “Burn The Stage”.Ne vedem la cinema 🙂

Vizionare placuta !




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.