Festivaluri și obiective turistice din Coreea de Sud

Festivalul Pohang Guryongpo Gwamegi

Festivalul Pohang Guryongpo Gwamegi celebrează gwamegi – macroul afumat – și alte specialități din regiunea orașului Pohang, incluzând crabul și calamarul.

Festivalul cuprinde evenimente precum jocuri tradiționale, concerte de muzică tradițională coreeană, competiții de produse specifice și mostre gratuite.

Festivalul se va desfășura în perioada 10-11 noiembrie, iar intrarea este gratuită.

Înainte de acest festival, un eveniment promoțional se ține la Centrul de Spectacole de Artă Sejong din Seul, de joi până duminică, undea au loc vânzarea și degustarea de gwamegi.

Pentru mai multe detalii în limbile coreeană, engleză, japoneză și chineză, sunați la 1330. Pagina principală (guamegi.or.kr) este numai în coreeană.


Festivalul de plimbări Jeju Olle

Festivalul de plimbări Jeju Olle se ține toamna, când natura de pe insula Jeju se află în cea mai frumoasă perioadă a sa. Festivalul care a început joi, ține până sâmbătă.

Printre evenimentele festivalului se numără și deliciile insulei Jeju, alături de concerte, programe culturale de artă, programe interactive și multe altele.

Taxa de intrare este de 20.000 woni, pentru cumpărarea biletelor în prealabil, și 25.000 woni la intrare. Plimbările durează aproximativ trei – șase ore pe cursă.

Pentru mai multe informații în limbile coreeană, engleză, japoneză și chineză, accesați site-ul www.jejuolle.org/main.do.


Festivalul crizantemelor Masan Gagopa

Festivalul crizantemelor Masan Gagopa s-a ținut pentru prima dată în anul 2000 pentru a promova faimoasele flori ale Masanului.

Festivalul va include o ceremonie deschisă, ceremonia crizantemelor, un eveniment cultural și ceremonia de închidere.

Evenimentul a început pe 26 octombrie și continuă până pe 8 noiembrie, de la 9 dimineața, până la ora 22, în fiecare zi. Intrarea este gratuită.
Pentru mai multe informații în limbile coreeană, engleză, japoneză și chineză, vizitați culture.changwon.go.kr.


Festivalul luminilor din Seul

Anul acesta, festivalul anual al luminilor, fiind cel mai reprezentativ dintre festivalurile Seulului, se deschide vineri și va dura până pe 18 noiembrie.

În fiecare an, aproximativ 3 milioane de vizitatori vor putea vedea spectaculoasele lumini pe o lungime de 1,3 KM de-a lungul centrului orașului, Cheonggyecheon, având ocazia de a descoperi o varietate de obiective turistice pe drumul dintre Piața Cheonggye către Podul Supyogyo.

Evenimentul va avea patru teme: “Start of a New Dream,” “Seoul, Dreaming of Future,” “Seoul, Sparkling with Memories” și “Seoul, Flowing with Tradition.”

Luminile se vor aprinde de la ora 17 până la ora 23. Intrarea este liberă.

Pentru mai multe informații în limbile coreeană, engleză, japoneză și chineză, vizitați www.seoullantern.visitseoul.net.


Festivalul stufului chinezesc din Mindungsan

Festivalul stufului chinezesc din Mindungsan cuprinde evenimente precum traseele montane, concursuri de talente, un concursul de cântat “Arirang”, concerte muzicale și o expoziție de poze cu stuful chinezesc.

Programele interactive ale festivalului sunt: un eveniment cu mâncare locală, trimiterea de cărți poștale și o plimbare cu caii pe munte.

Evenimentul ține până sâmbătă și este deschis publicului de orice vârstă.

Pentru mai multe detalii în limbile coreeană, engleză, japoneză și chineză, vizitați jeongseon.go.kr.


Sursa: Koreaherald.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.