Touch-Your-Heart-Poster2

Lee Dong Wook si Yoo In Na se reunesc in drama “Touch Your Heart”

Iata ca a venit si luna februrie si o noua premiera mult asteptata isi face loc pe lista noastra, de parca nu ar fi fost deja aglomerata deja.  Ei bine de aceasta data este vorba despre noua drama de la tvN, “Touch Your Heart”/진심이 닿다, cu Lee Dong Wook si Yoo In Na ca protagonisti.  Pentru noi este o mare bucurie aceasta proiect si trebuie sa recunoastem ca am asteptat foarte mult  premiera aceasta, Astazi, 6 februarie postul coreean tvN va difuza primul episod al dramei “Touch Your Heart”. Ea va avea 16 episoade,  si se spune ca este o  comedie romantica cu avocati. Va putea fi vizionata in fiecare zi de miercuri si joi  incepand cu ora 21:30. Este  proiectul   companiilor Studio Dragon, Mega Monster, iar cel care s-a ocupat de regie a fost Park Joon Hwa, (el a coordonat si serialele “What’s Wrong With Secretary Kim”- tvN/2018, “Because This Is My First Life” -tvN/2017, “Bring it on, Ghost” -tvN/2016) dupa un scenariu semnat de  Lee Myung Sook si Choi Bo Rim.

Poveste

Se pare ca  ideea dramei “Touch Your Heart” a pornit de la ideea regasita in webtoon-ul numit “Jinsimi Dadda” care a fost publicat incepand cu decembrie 2016  prin intermediul “kakaopage“. 

In atentia noastra va fi adusa povestea  de dragoste care se infiripa intre un avocat de succes si secretara lui.  Mai cu seama  este vorba despre Kwon Jung Rok, personajul  interpretat de Lee Dong Wook, un tip arogant  dar cu un fizic de invidiat. El ajunge sa o intalneasca pe Oh Jin Shim / Oh Yoon Seo,  personajul lui Yoo In Na. Ea a fost o actrita celebra pentru frumuseta sa dar in acelasi timp si pentru felul prost de a interpreta. Viata ei a luat o intorsatura  mare atunci cand a ajuns implicata intr-un scandal cu un mostenitor  de a 3 a generatie. De atunci cariera ei s-a deteriorat, asa ca si-a dat seama ca pentru a ajunge pe val trebuie sa faca anumite compromisuri. Asa ca pentru ca vrea sa se intoraca la actorie este dispusa sa lucreze 3 luni ca secretara. Crede ca daca foloseste aceasta experienta va putea sa primeasca rolul mult dorit.  Vom vedea noi cum vor reusi cei doi sa interactioneze, in fiecare episod din “Touch Your Heart”

Ditributie:

Actori principali: 

Lee Dong Wook – Kwon Jung Rok
Yoo In Na – Oh Jin Shim / Oh Yoon Seo
Shin Dong Wook – Kim Se Won
Son Sung Yoon – Yoo Yeo Reum

Alti actori:

Oh Jung Se – Yun Joon Kyu
Shim Hyung Tak – Choi Yoon Hyuk
Lee Joon Hyuk – Yun Joon Suk
Oh Ui Shik – Kong Hyuk Joon
Jang So Yun – Yang Eun Ji
Park Kyung Hye – Dan Moon Hee
Kim Hee Jung – Kim Hae Young

Lee Dong Wook este unul dintre cei mai apreciati actori ai momentului. Desi  cariera  lui insumeaza  mai multe drame, punctul culminant  a fost  aparitia sa in drama de succes “Goblin” (tvN/2016-2017) si a devenit G Reaper preferat. Totusi de-a lungul timpului am putut sa il admiram si in proiecte ca: “Life (JTBC/2018)”,”Bubble Gum”(tvN/2015), “Blade Man”(KBS2/2014), “Hotel King” (MBC/2014),” The Fugitive of Joseon” (KBS2/2013), “Wild Romance”(KBS2/2012).

Yoo In An esteo actrita foarte talentata, pe care am vazut-o  in foarte multe seriale, cateva dintr ele fiind: “Goblin” (tvN / 2016-2017), “One More Happy Ending” (MBC/2016), “The Secret Message” (Naver TV Cast-LINE / 2015),”My Secret Hotel” (tvN/2014), “My Love From the Star” (SBS/2013-2014),”Queen In-Hyun’s Man” (tvN/2012). 

Curiozitati:

  • Este al doilea proiect in care actorii  Lee Dong Wook and Yoo In Na vor juca impreuna. Ei au mai fost  un cuplu reusit in drama de succes  de la tvN “Goblin” din 2016.
  • In aceasta drama vor avea aparitii speciale actorul Jang Ki Yong, Chansung din 2PM
  • Intr-un interviu, Yoo In Na a dezvaluit de ce a ales aceasta drama: “Chiar înainte de prima întâlnire, am avut o impresie favorabilă și încredere în regizorul Park Joon Hwa. Am devenit mai deschisă după ce l-am întâlnit personal. De asemenea, mi-a plăcut căldura și entuziasmul oferit de titlul “Touch Your Heart”. Când citesc scenariul, nu a existat nici un motiv să ezit pentru că a fost exact cum ma asteptam sa fie… Am fost prima  care a fost aleasa și m-am alăturat [dramei] într-un stadiu precoce înainte ca scenariul să fi fost revizuit de mai multe ori. Așa că am discutat multe lucruri cu regizorul și am dezvoltat o mulțime de încredere și afecțiune pentru el.”
  • Cat despre Lee Dong Wook si motivul alegerii dramei, acesta a spus urmatoarele: “Regizorul Park Jun Hwa mi-a dat multă încurajare si mi-a spus ca m-a ales pentru  rolul lui Kwon Jung Rok. În special, mi-a spus să găsesc confort și fericire prin intermediul dramei, iar acest comentariu ma atras într-adevăr in proiect. Unul dintre motivele pentru care am ales această dramă este din cauza confortului și a încrederii mele  de a juca din nou cu Yoo In Na”.

Pentru a va face o idee mai buna despre aceasta drama va invit sa vizionati aici cateva filmulete:

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=muhSW2QPdPc

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=SPBVGuVQaek

Teaser 3: https://www.youtube.com/watch?v=_T5IyMvAnbc

Cu speranta ca cineva chiar va dori sa traduca drama “Touch Your Heart”, va spunem – Vizionare placuta! Noi abia asteptam sa il vedem din nou pe Lee Dong Wook alaturi de Yoo In Na si credem ca si de aceasta data cei doi vor lasa o impresie buna.

 sursa: koreandrama.org, asiaviki, soompi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.