Haechi-Poster8

Jung Il Woo revine cu noua drama istorica “Haechi”

Suntem tare bucurosi sa va spunem ca Jung Il Woo s-a intors recent din armata si iata ca deja este pregatit sa ne incante din nou pe micul ecran. De aceasta data, nou sau proiect este un serial istoric numit “Haechi”/ 해치, care va avea premiera chiar in aceasta seara de 11 februarie. Este noua drama istorica de la postul coreean SBS,  cu 48 de episoade de cate 35 de minute  ce vor putea fi vazute in fiecare zi de luni si marti incepand cu ora 22:00 (ora coreeana). Este un proiect  coordonat de Kim Jong Hak Production, la “carma” lui aflandu-se regizorul Lee Yong Suk (el a realizat si seriale: “The Village” -SBS, 2015, “The Great Seer” -SBS, 2012,”Wife Returns” -SBS, 2009,”Iljimae” -SBS, 2008), iar scenariul poarta semnatura lui Kim Yi Young, scriitoare care ne-a incantat cu scenariul ei si in alte drame precum: “Hwajung”- MBC/2015, “Horse Doctor”- MBC/2012-2013, “Dong Yi”-MBC/2010, “Lee San, Wind of the Palace”-MBC/2007-2008.

 

Poveste: 

Vom putea urmari o actiune desfasurata in perioada Joseon. Mai cu seama povestea a 3 oameni din etape diferite ale vietii care se vor alatura pentru a-l ajuta pe Printul Lee Geum, rolul  pe care Jung Il Woo il va interpreta. Acesta urmareste  sa preia tronul regatului sau si sa aduca reforma  in Saheonbu. In ciuda faptului ca el este print, desi este foarte intelept el nu beneficiaza de recunosterea statutului sau. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca mama lui s-a nascut intr-o familie saraca.

Cele 3 persoane care il vor ajuta in demersurile sale sunt: Yeo-Ji (Go Ara), Park Moon-Soo (Kwon Yool) si Dal-Moon (Park Hoon). Yeo-Ji este o luptatoare -damo –  foarte bucuroasa sa inghestigheze orice caz care apare. De asemenea ea poseda un talent destul de mare in privinta artelor martiale si a limbilor straine. Ea chiar “se lupta” cot la cot cu razboinicii masculini pentru titlul de cel mai bun investigator. Despre Park Moon Soo se spune ca s-a pregatit foarte mult pentru examenul de ofiter, dar cum nu este foarte inteligent a avut foarte multe dificultati cu el. In schimb el este onest si bland  fata de  oamenii din jurul lui. Iar ultimul personaj, dar nu cel din urma  este Dal Moon, un clown foarte cunoscut. Nu numai cu acest lucru se poate lauda el, ci si cu faptul ca este un luptator stralucit.

Distributie:

Actori principali:

Jung Il Woo – Lee Geum
Kwon Yul – Park Moon Soo
Go Ah Ra – Yeo Ji
Park Hoon – Dal Moon
Lee Kyung Young – Min Jin Hun
Jung Moon Sung – Lee Tan
Bae Jung Hwa – Chun Yoon Young
Han Sang Jin – Wi Byung Joo

Actori secundari :

Park Ji Yeon – Cho Hong
Han Ji Sang – Do Ji Kwang
Han Seung Hyun – Gyeongjong
Nam Gi Ae – Queen Inwon
Jung Soon Won – Joo Yeong Han
Choi Min Chul – Yoon Hyeok
Jun Bae Soo -Jang Dal
Ahn Seung Kyoon – Ah Bong
Im Ho – Yi Gwang Jwa
Do Ki Suk -nGae Dol
Lee Won Jae – Kim Chang Jip
Kim Jong Soo – Lee Yi Myeong
Noh Young Hak – Prince Yeonryeong Lee Hwon
Lee Pil Mo – Han Jeong Suk
Song Ji In – Regina Seoneui
Kim Kap Soo – Regele Sookjong

Jung Il Woo este un actor foarte bun, care pana de curand a fost in armata. In caz ca v-a fost dor de el in toata aceasta perioada iata ca ziua cea buna a venit. De-a lungul timpului el  a jucat in dramele: “High-End Crush”(MBN/2018), “Cinderella and Four Knights”(tvN/2016), “Diary Of A Night Watchman” (MBC/2014), “Golden Rainbow” (MBC/2013-2014), “The Moon Embracing The Sun” (MBC/2012), “Flower Boy Ramen Shop” (tvN/2011).

Go Ah Ra este o tanara actrita care pana in prezent a putut sa fie vazuta in productii ca: “Ms. Hammurabi” (JTBC/2018), “Black” (OCN/2017), “Hwarang” (KBS2/2016-2017),”You’re All Surrounded” (SBS/2014),”Reply 1994″  (tvN/2013).

Curiozitati:

  • Drama “Haechi”  lua locul dramei difuzate anterior de SBS “My Strange Hero”. 
  • Se pare ca “Haechi” sau “Haetae” reprezinta numele unui animal care poate sa deosebeasca adevarul  si minciuna.
  • Despre motivul alegerii dramei “Haechi”, ca revenirea a lui dupa terminarea stagiului militar, Jung Il Woo a spus urmatoarele la conferinta de presa: “In perioada cand imi desfasuram armata, m-am gandit foarte mult la mai multe proiecte si mi-am facut multe griji. Scenariul scriitoarei Kim Yi Young a fost diferit fata de alte povesti care il portretizeaza pe Regele Yeong Jo, fata de ce am citit eu anterior. Am ales aceasta drama  deoarece prezinta povestea tanarului Rege Yeong Jo, intr-un fel in care nu a mai fost prezentata sau cel putin asa mi s-a parut mine.”

Daca nu stiti  daca sa dati o sansa acestei drame sa nu, va propun sa aruncati o privire la aceste filmulete de prezentare:

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=pmphQkVbxf4

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=pmphQkVbxf4

Teaser 3: https://www.youtube.com/watch?v=vhVAruWS_CA

Ne plac foarte mult serialele istorice, iar acesta promite destul de mult, atat ca poveste cat si in privinta distributiei alese. Cu speranta ca v-am facut curiosi si ii veti acorda  o sansa sa il vedeti in timpul liber, va spunem < Vizionare placuta!>

 

(sursa:Koreandrama.org, asiawiki)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.