Item-Poster6

Noua drama de la MBC “Item” promite multa actiune si suspans

Iata ca a venit timpul sa ne pregatim pentru vizionarea unui serial WOW. Nu stiu exact ce ati crezut voi cand ati vazut teaserul,  dar mie asa mi s-a parut si pe atunci nu stiam mare lucru despre aceasta drama. Din decembrie si pana acum entuziasmul meu a crescut in continuu si astazi sunt bucuroasa sa va zic ca are  premiera noua drama “Item”/아이템. Ea este noua productie de la MBC, care se prezinta ca o drama fantastica, plina de mister si crime.  Carismaticul Joo Ji Hoon  si Jin Se Yun ne vor incanta in rolurile principale din aceasta drama. De acum inainte in fiecare zi de luni si marti va putea fi urmarita, cu 2 episoade pe zi. Este proiectul regizorului Kim Sung Wook, dupa un scenariu semnat de Jung Yi Do, cel care a realizat si povestea dramei: “Save Me”(OCN/2017).

Poveste

Ideea acestei drame a pornit de la popularul webtoon cu acelasi nume scris de Min Hyung si ilustrat de Kim Joon Suk, fiind publicat pentru prima data in martie 2017 prin intermediul Kakao.com.

Se pare ca vom fi martorii unei povesti dintre un … si un procuror care incearca sa scoata la iveala o conspiratie si multe secrete ascunse in spatele unor lucruri care au puteri supranaturale. Mai exact il vom urmari pe Kang Gon, rolul lui Joo Ji Hoon, un procuror cu o inima buna si  manat de un simt al dreptatii. In incercarea sa de a-si salva nepoata, el va fi prins intr-un complot si se va da peste evenimente incredibile,  de lucruri care in mod surprinzator detin puteri inimaginabile. In lupta sa se va intalni cu Shin So-Young, un criminalist femeie care ii va oferi ajutorul ei. Cum se vor descurca cei doi si ce lucruri surprinzatoare vor descoperi, ramane sa vedem noi de acum inainte cu fiecare episod din “Item”.

 

Distributie

Actori principali:

Joo Ji Hoon – Kang Gon
– Jung Ji Hoon –  varianta mai tanara a lui Kang Gon
Jin Se Yun – Shin So Young
Kim Kang Woo – Jo Se Hwang
Kim Yoo Ri – Han Yoo Na
Park Won Sang – Goo Dong Young

Familia Gon:

Shin Rin Ah –   Kang Da In, nepoata lui  Kang Gon’

Oamenii apropiati lui  So Young:

Lee Dae Yeon – Shin Goo Chul
Oh Seung Hoon – Seo Yo Han

Alti actori:

Kim Byung Ki – Jo Gwan
Lee Jung Hyun – Goo Dae Soo
Choi Jin Ho –  procurorul general
Lee Sung Woo – detectiv
Jung In Kyum
Kim Do Hyun – Choi Ho Joon
Yook Jin Soo
Kim Min Kyo – Bang Hak Jae

Joo Ji Hoon  poate nu este unul dintre cei mai cunoscuti actori  coreeni, dar in mod sigur este  atat de bun si de inteligent in alegerile sale incat  eu zic ca va va cuceri cu prestatia sa. Nu este vorba acum doar de aparenta, caci da arata destul de bine dar cred ca talentul sau intrece orice aspect fizic.  Il puteti vedea si in prezent in miniseria “Kingdom” de pe Netflix, dar de-a lungul timpului a jucat in dramele:“Mask”(SBS/2015),”Medical Top Team”(MBC/2013), “Five Fingers” (SBS/2012). 

Jin Se Yun este o tanara actrita cu un talent  si o determinare pe care mai rar le-am vazut in prezent in industria de divertisment coreeana. Pe ea ati putut sa o vedeti pana acum in drame ca: “High-End Crush”(MBN/2018), “Grand Prince”(CSTV/2018),”The Flower in Prison”(MBC/2016), “Doctor Stranger”(SBS/2014), “Inspiring Generation” (KBS2/2014),” Five Fingers”  (SBS/2012) Bridal Mask  (KBS2 / 2012), “My Daughter the Flower” (SBS / 2011-2012).

Kim Kang Woo  este un super actor, care de aceasta data  ne va surprinde  cu un rol negativ. De-a  lungul timpului l-am putut vedea in dramele: “My Husband Oh Jak-Doo (MBC/2018), “Circle: Two Worlds Connected” (tvN/2017),”Goodbye Mr. Black” (MBC/2016),  “The Missing” (OCN/2015), “Golden Cross (KBS2/2014). 

Curiozitati:

  • Drama “Item”  va lua locul  dramei “Less than Evil” de pe postul MBC.
  • Joo Ji Hoon  si Jin Se-Yun au lucrat impreuna si in trecut, mai exact in anul 2012  in drama “Five Fingers”.
  • Prima citire a scenariului a avut loc la mijlocul lunii septembrie  2018.
  •  In cadrul episodului special- episodul 0 care a  fost difuzat pe 2 februarie , actorul Joo Ji Hoon  a facut cateva dezvaluiri Joo Ji Hoon said, “Exista foarte multe efecte speciale, asa ca a trebuit sa imi imaginez foarte multe. In comparatie cu dramele din trecut, m-am intalnit cu regizorul  si scriitorul  de multe ori si am discutat mult despre scenariu”.   In aceasta drama, exista o spena in care Joo Ji Hoon incearca sa opreasca un tren folosindu-se de puterile supranaturale ale unei bratari. In legatura cu aceasta scena, actorul a spus “Am folosit multa forta in timp ce jucam si imi imaginam si am cedat. Am cazut de pe franghii de doua ori si au fost momente cand mi-am pierdut cunostiinta.”

  • Despre jocul actoricesc a lui Joo Ji Hoon, echipa de productie are numai cuvinte de lauda: “Joo Ji Hoon realizeaza multiple scene de acțiune dar si  emoționale în fiecare episod. În ciuda necesității forței fizice și a timpului, el vine în mod activ cu idei și continuă să se monitorizeze. Nu avem nici o îndoială că  munca sa si eforturile  grele de l vor fi transmise spectatorilor. Va rugam sa asteptati cu  nerăbdare drama. “

Pentru a va face o idee cat mai buna despre “Item”  va invit sa urmariti  cateva filmulete de prezentare chiar mai jos:

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=hqLP9rRJv0o

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=Om35QKNp3kY

Teaser 3:  https://www.youtube.com/watch?v=TA8YkimKL3o

Noi credem ca este o productie incredibila, plina de efecte speciale si mult suspans care se  sigur ne va face sa stam cu sufletul la gura pana la urmatorul episod. Asa ca va sugeram sa nu o ratati sau sa o treceti pe lista  cu dramele de vazut pe acest an.

Vizionare placuta!

(Surse:koreandrama.org, asiawiki, soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.