KDrama_inside

10 Drame romantice vechi de neratat

Dramele coreene nou apărute sunt cu adevărat fantastice, însă cele care îmi vor rămâne mereu în inimă sunt printre primele drame vizionate. Intriga si deosebita interpretare a actorilor rămân pentru mine memorabile și aș vrea să vă impărtășesc câteva dintre dramele romantice vechi care m-au marcat.

  1. FULL HOUSE

“Full House” îi prezintă pe Song Hye Kyo în rolul lui Han Ji Eun și Rain în rolul lui Lee Young Jae într-o poveste de dragoste clasică dintre o celebritate și o femeie normală. Cei doi decid să semneze un  contract de căsătorie în timp ce locuiesc în aceeași casă. Deși, practic sunt căsătoriți , ei nu se pot sprijini unul pe celălalt. În cele din urmă învață să coexiste și să înceapă să dezvolte sentimente pe măsură ce își dau seama că nu pot trăi unul fără celălalt.

Relația lor de dragoste-ură oferă palpitații, chiar dacă Young Jae poate fi uneori meschin. Romantismul lor înfloritor creează o adevărată chimie și veți putea aprecia, de asemenea și personalitatea drăgălașă a lui Song Hye Kyo.

  1. GOONG

În acest sageuk modern, Yoon Eun Hye joacă rolul lui Shin Chae Kyung, o elevă obișnuită de liceu, care este forțată să se căsătorească cu prințul moștenitor, Lee Shin (Joo Ji Hoon). Căsătoria este dificilă pentru Chae Kyung, deoarece Shin are pe cineva deja de care este îndrăgostit și anume, Min Hyo Rin, rol  interpretat de Song Ji Hyo.

“Goong” este una dintre acele drame de care oricine se poate îndrăgosti. Are atât de multe expresii metaforice specifice dramelor coreene care sunt foarte amuzante și vă vor ține cu sufletul la gură. Există, de asemenea, un drăguț triunghi amoros  cu Lee Yul (Kim Jeong Hoon). Designul și costumele sunt, de asemenea, fantastice, deoarece serialul are influențe atât moderne, cât și istorice.

  1. WORLDS WITHIN

“Worlds Within” îi prezintă pe Hyun Bin în rolul lui Jung Ji Oh și Song Hye Kyo în rolul lui Joo Joon Young în această dramă realistă , despre suișurile și coborâșurile dintr-o relație. Cele două personaje lucrează în lumea dramelor coreene, fiind deasemenea și regizori. Ei se confruntă în mod constant cu presiunile de a realiza o dramă coreeană de înaltă calitate în timp ce se află într-o relație.

 Dacă preferați serialele care oferă o perspectivă asupra faptului de a fi într-o relație în timp ce ai o  carieră, este timpul perfect pentru a viziona „Worlds Within”. Nu se întâmplă lucruri prea dramatice, însă veți aprecia adevărul iubirii și a despărțirilor. Există, de asemenea, o poveste de dragoste între cele două personaje principale pe care nu veți dori să o pierdeți!

  1. WILL IT SNOW FOR CHRISTMAS?

 

În această melodramă plină de suspans Go Soo joacă rolul lui Kang Jin alături de Han Ye Seul care interpretează rolul lui Ji Wan. Cei doi se îndrăgostesc și sunt despărțiți  în mod tragic. Ani mai târziu, cei doi se reîntâlnesc din întâmplare, dar Ji Wan este logodită cu altcineva, rol interpretat de Song Jong Ho.

Suspansul acestei melodrame te va ține pe marginea scaunului, întrebându-te care va fi soarta celor două personaje principale. Veți aprecia, de asemenea, să vedeți o distribuție foarte tânără , și anume  Kim Soo Hyun, Nam Ji Hyun, Do Ji Han și Song Joong Ki!

  1. MY NAME IS KIM SAM SOON

“My Name is Kim Sam Soon” este o altă dramă clasică în care joacă  Hyun Bin, de această dată în rolul lui Hyun Jin Hyeon   proprietarul unui restaurant și Kim Sun Ah în rolul lui Kim Sam Soon. Kim Sam Soon este o “ajumma” (bătrână doamnă) de 30 de ani, al cărei iubit a  înșelat-o – printre alte evenimente nefericite. Ea ajunge să aibă un loc de muncă la restaurantul lui Jin Hyeon, iar cei doi formează o relație de ură. Dar când se prefac că sunt împreună în intersul lui Jin Hyeon, cei doi descoperă că au mult mai multe în comun decât credeau.

Această dramă este perfectă pentru oricine preferă o comedie romantică bună.  Aceasta oferă aceeași senzație ca si celebrul film “Jurnalul lui Bridget Jones” – farmecul  personajului principal feminin vă va face cu siguranță să râdeti.

  1. QUE SERA SERA

Eric Mun îl interpretează pe Kang Tae Joo, un planificator de evenimente care se îndrăgostește de o fată săracă, numită Han Eun Soo (Jung Yu Mi). Relația lor devine complicată atunci când Cha Hye Rin (Yoon Ji Hye) și Shin Joo Hyuk (Lee Kyu Han) intră în scenă. Hye Rin și Tae Joo formează o relație falsă  pentru a îl face pe Joo Hyuk gelos, dar sentimentele lui Hye Rin pentru Tae Joo devin reale, ceea ce complică relația lui cu Eun Soo.

Intriga este destul de agitata si are o multime de investitii emotionale implicate in serial, dar trebuie neapărat urmărit doar pentru faptul că te ține cu sufletul la gură. Veți putea vedea chimia epică dintre Eric Mun și Jung Yu Mi – care nu trebuie ratată!

  1. ATTIC CAT

“Attic Cat” este o poveste de dragoste clasică despre un bărbat care învață să iubească. Aceasta îi prezintă pe  Kim Rae Won în rolul lui Kyung Min și Jung Da Bin în rolul lui Jung Eun. Kyung Min și Jung Eun sfârșesc să împartă același acoperiș și se întâmplă să se îndrăgostească.

Deși povestea nu este atât de diferită de ceea ce suntem obișnuiți, trebuie să apreciem abilitățile actoricești ale lui Kim Rae Won. Se vorbește și astăzi despre Kyung Min, rolul său, iar oamenii iubesc comportamentul ciudat și hilar al personajului. Veți râde și vă veți îndrăgosti de farmecul său, precum și de povestea lui de dragoste.

  1. WHAT HAPPEND IN BALI

 

“What happend in Bali” îi prezintă pe Ha Ji Won, So Ji Sub și Jo In Sung. Este o distribuție evident impresionantă și este un motiv  destul de bun pentru a viziona serialul, dar povestea, de asemenea, te va absorbi.

Ha Ji Won joacă rolul lui Soo Jung, un agent de turism sărac, care lucrează în Bali. Îi întâlnește pe Kang In Wook (So Ji Sub) și Jung Jae Min (Jo In Sung) în Bali, iar cei trei intră într-un triunghi amoros serios. Acest triunghi amoros nu este cel cu care suntem obișnuiți astăzi. Este cuprins de pasiune,gelozie, ură, obsesie și instabilitate mentală. Este într-adevăr un serial dramatic care va rămâne cu siguranță în mintea dumneavoatră.

  1. STAIRWAY TO HEAVEN

Cu Kwon Sang Woo în rolul lui Song Joo și Choi Ji Woo în rolul lui Jung Seo, “Stairway to Heaven” a fost o dramă celebră pe SBS K, fiind difuzată în 2003. Nu numai că cele două personaje principale au fost jucate de cei mai de seamă actori, dar și în celelalte roluri au jucat actori cu o reputație extraordinară, cum ar fi Hyun Joon, Kim Tae Hee, Park Shin Hye, Lee Wan și Baek Sung Hyun.

Povestea este una sfâșietoare, deoarece Song Joo și Jung Seo se îndrăgostesc de la o vârstă fragedă, dar se se despart când devin mai mari. Când se întâlnesc din nou, Jung Seo intră într-un accident tragic și suferă de amnezie, ceea ce o împiedică în mod evident să-și aducă aminte de Song Joo.

 A fost o soartă tragică care le-a fost dată celor doi iubiți. Chimia dintre Choi Ji Woo și Kwon Sang Woo este, de asemenea, demnă de menționat.

  1. STAR IN MY HEART

“Star In My Heart” îl prezintă pe Choi Jin Sil în rolul lui Lee Yun Hee, o orfană săracă care aspiră să devină designer de modă. Locuiește cu mama ei vitregă și ajunge să întâlnească un cântăreț pe nume Kang Min Hee, rol interpretat de Ahn Jae Wook. Min Hee ajunge să se îndrăgostească de Yun Hee, la fel ca cel mai bun prieten al său, Joon Hee (Cha In Pyo). Ceea ce începe este un triunghi amoros intens și o luptă pentru iubire.

“Star In My Heart” a avut un impact impresionant în anii ’90, iar fetele au fost atrase în totalitate de cele două pesonaje masculine. Lucrul care a făcut acest serial mult mai epic și memorabil a fost coloana sonoră care a fost un bestseller la acea vreme și este încă un imn karaoke!

Atât melodia cât și drama au fost menționate chiar și în “Reply 1997”.

Acestea sunt doar câteva dintre dramele coreene vechi care m-au captivat și pe care nu le pot uita. Pe voi ce drame v-au atras în mod deosebit și de care vă amintiți cu drag?

Autor: Mădalina Dima

Sursa: soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.