unnamed

Nam Joo Hyuk părăsește YG Entertainment și se alătură agenției lui Gong Yoo și Suzy

Informația potrivit căreia actorul s-ar afla în discuții pentru a se alătura Management SOOP a fost făcută publică pentru prima dată în luna martie a acestui an, lucru confirmat ulterior și de YG Entertainment, care susținea la acea vreme că discuțiile cu privire la potențiala  reînnoire a contractului actorului erau în plină desfășurare.

Vestea bună a venit însă, astăzi, după ce Management SOOP a confirmat că agenția a semnat un contract exclusiv cu Nam Joo Hyuk, fiind, totodată, confirmată și „despărțirea” de YG Entertainment.

 „Nam Joo Hyuk și-a construit un spectru larg în timp ce și-a dovedit abilitățile în diverse domenii, fiind un actor care este capabil să demonstreze și pe viitor. Vom oferi ajutor actorului Nam Joo Hyuk pentru a-și arăta atuurile, potențialul nesfârșit și capacitățile de actor”, au afirmat reprezentanții Management SOOP, citați de soompi.com.

În prezent, agenția manageriază o serie de actori coreeni celebri, printre care îi amintim și noi pe Gong Yoo, Gong Hyo Jin, Suzy, Choi Woo Shik, Kim Jae Wook, Seo Hyun Jin, Nam Ji Hyun, Jung Yu Mi și mulți alții.

Recent, Nam Joo Hyuk a terminat filmările dramei “Nurse Teacher An Eun-Young”, unde o are ca parteneră pe Jung Yu Mi, dar și un film cu Han Ji Min.

În prezent, actorul filmează pentru rolul din pelicula „Remember”, cu Lee Sung Min, și se pregătește pentru o nouă dramă tvN, unde o va avea parteneră pe Suzy. În plus, agenda sa este mai mult decât încărcată și asta pentru că în a doua jumătate a anului va începe filmările pentru o nouă dramă cu Lee Byung Hun, Han Ji Min, Shin Min Ah și Bae Sung Woo.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.