1589120187_875_ATEEZ-‘The-Next-Generation-of-Hallyu’-Appointed-As-2020-Korean

ATEEZ au devenit ambasadori ai culturii coreene

În această perioadă dificilă avem totuși vești bune pentru toți iubitorii culturii coreene, dar și a-i muzicii k-pop. De curând a fost anunțat că trupa ATEEZ  va reprezenta cultura coreeană  peste hotare,  deoarece ei au fost numiți ambasadori ororifici ai Serviciului de Cultură și Informații din Coreea (KOCIS).

Pe 8 mai, membrii ATEEZ au fost numiți oficial ambasadori pentru KOCIS de ministrul Culturii, Sportului și Turismului, Parcul Yang Woo, în cadrul unei ceremonii  ce a avut loc la Seul. KOCIS este o organizație afiliată cu Ministerul Culturii, Sportului și Turismului și reunește centre culturale coreene din întreaga lume și are scopul să îmbunătățească imaginea  țării la nivel internațional.

ATEEZ și-a început rolul de ambasadori participând la videoclipuri promoționale pentru Talk Talk Korea și la o campanie intitulată “Overcome Together”( „Depășim împreună”) care împărtășește sfaturi despre cum se poate preveni răspândirea COVID-19. Videoclipurile au fost lansate pe contul oficial de YouTube al ministerului.

Ministrul Park Yang Woo a declarat: „În prezent, oamenii din întreaga lume se confruntă cu sentimente de izolare în timp ce se află în carantină pentru a opri răspândirea COVID-19.” El a continuat să spună: „Ministerul Culturii, Sportului și Turismului va continua să împărtășească excelentă cultură a coreeană și materiale asociate așa numitului Korean Wave cu oamenii de peste tot, întrucât oferim consolare  și vrem să arătăm  solidaritate pentru a ajuta oamenii să treacă mai ușor peste această pandemie  COVID-19. Sper ca aceasta campanie va fi chiar o mică sursă de speranță pentru cei din Coreea și de peste hotare. ”

Serviciul de Cultură și Informații din Coreea desemnează încă din 2014, în fiecare an, o trupă populară reprezentativă a  K-pop-ului pentru a răspândi  conținutului cultural al țării publicului din toată lumea. Anterior, trupa globală fenomen, BTS a avut acest rol în anul 2016. În anul 2017 rolul de ambasadori a fost atribuit trupei EXO și în 2018 trupei WINNER. Acum ATEEZ este trupa dememnată să ocupe rolul de ambasador onorific KOCIS, după ce în 2019  Stray Kids a fost promotoarea culturii coreene.

Kim Hongjoong, liderul trupei ATEEZ a declarat cu emoție, după primirea titlului de ambasadori -” Întrucât este prima dată când suntem ambasadori , simțim cu adevărat responsabilitatea de a face tot posibilul pentru a promova cât mai bine, tradiția și cultura coreeană peste granițele țării”.

Vreau să vă aduc aminte că trupa  ATEEZ este formată din 8  băieți  care și-au urmat visul și au reușit să debuteze  în octombrie 2018 cu albumul ” Treasure EP.1: All to Zero “, având ca melodie de titlu “Pirates King”. Ei au obținut un succes mult așteptat și au câștigat un număr mare de fani, în special peste hotarele țării. Au fost numiți “Regii noii generații kpop” și au reușit performața să aibă primul turneu – “The Expedition Tour,” sold out chiar la 4 luni după ce ți-au făcut debutul. Ei au revenit recent, mai exact în  luna ianuarie cu albumul numit „TREASURE EPILOGUE: Action To Reply”. Au muncit foarte mult iar fanii i-au răsplătit cu brio, ATEEZ reușind să ajungă pe primele locuri în topurile  pentru albume iTunes din mai multe regiuni din lume.  

Acum puteți să vedeți și voi filmulețul de la Campania – “Overcome Together”  aici mai jos.

Felicitări ATEEZ!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.