taeyang-bersiap-konser-di-jepang-ini-detail-jadwalnya-jjyZQre0P8

Taeyang din BIG BANG lansează un documentar despre viața sa personală

De curând am aflat o veste  minunată. Se pare că Taeyang, membrul BIG BANG ne pregătește lansarea  unui documentar. El se va numi “White Night” si va fi format din 8 părți. Ne va arată ce s-a întâmplat pe parcursul a 215 zile, cum s-a pregătit Taeyang , tot procesul care a stat la baza producției și lansării albumului său din 2017 numit tot “White Night,” turneul  mondial cu  același  nume, precum și căsătoria și înrolarea în armată. Aceast documentar a fost realizat pentru a oferi fanilor o privire amplă asupra persoanei Dong Young Bae, numele real al lui Taeyang, mai degrabă decat celebritatea Taeyang, deoarece el ne va arata care sunt valorile după care se ghidează și cine  este de fapt.

Acest documentar va fi lansat în mod gratuit  pe canalele oficiale ale lui Taeyang  și BIG BANG de pe Youtube , în fiecare zi de luni și joi (de la ora 19:00) timp de 4 săptămâni începând cu 18 mai, chiar de ziua de naștere a lui Taeyang.

În vederea acestei lansări, Taeyang a împărtășit cu noi și un scurt video. Pe 14 mai, el a lansat un trailer înainte premierei documentarului său “White Night”. După cum am mai spus și anterior  vom vedea un documentar care îl urmărește pe cântăreț timp de 215 zile, înainte ca el să se înroleze în armată. Vom fii martorii unor imagini ce nu au mai fost lansate până acum, din culisele  producerii și lansării albumului său solo din 2017 , dar și a turneului său precum si detalii despre căsătoria lui cu actrița Min Hyo Rin.

Acest trailer începe cu Taeyang care își declară dorința să lucreze în continuare și să crească tot mai mult ca artist, dar și mărturisiri ale celor din jurul său care vobesc despre pasiunea pentru muzică și etica  excepțională în  munca sa. Acest nou clip oferă fanilor o scurtă privire și asupra altor părți ale artistului, precum dragostea lui pentru mâncare și personalitatea sa , dar și  un incident înfricoșător , în care Taeyang s-a rănit în timpul tuneului său mondial.  

De asemenea, tot în acest trailer, Taeyang vorbește despre motivul pentru care a decis să se căsătorească cu soția sa Min Hyo Rin, spunând astfel : „Chiar și acum, este singura persoană care continuă să mă schimbe ca persoană. Și cred că aceste schimbări mă fac întotdeauna să fiu o persoană mai bună, mai complet formată. Așa că m-am gândit: -Ah, trebuie să-mi petrec restul vieții împreună cu această persoană”.

El încheie filmulețul spunând: „În loc să spun că îmi doresc ca oamenii să mă recunoască și să-mi vadă adevăratul eu, cred doar că ar fi bine să îi las să vadă cine sunt ca persoană în mod natural. Într-un fel, acesta este un obiectiv pe care vreau să-l ating. “

O dată cu lansarea trailerului  pentru documentarul său, Taeyang  a postat si pe contul său de Instagram imagini și a scriu următorul mesaj :

“Am început să planificăm acest documentar în urmă cu trei ani și a fost un proces îndelungat până la această dată de lansare. A durat ceva timp, dar cred că acum este momentul perfect și mă bucur că pot  să îl prezent în sfârșit tuturor. Mare parte din documentar reprezintă  filmări din trecut, așa că devin un pic timid când mă uit pentru că îmi dau seama că m-am maturizat destul de mult de atunci. Dar sunt foarte recunoscător pentru acest film, deoarece am reușit să surprind și să retrăiesc timpul și momentele pe care le-am avut împreună. Sunt încântat să pot împărtăși toate aceste momente cu voi. Sper ca toată lumea să stea în siguranță acasă și sper să vă placă acest film!”

Acum vă învit și pe voi să primiți acest scurt video cu subtitrare în engleză chiar mai jos.

Abia aștept să urmăresc acest documentar și să îl revăd pe Taeyang, de care recunosc că mi-a fost tare dor. “White Night” va avea premiera luni, 18 mai, chiar de ziua artistului, începând cu ora 7 P.M.( ora coreeana).




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.