Wind-Cloud-and-Rain-Poster4

Park Shi Hoo și Go Sung Hee au abilități speciale și o poveste fatidică în noua drama “King Maker: The Change Of Destiny”

Iată că a venit momentul să ne facem loc pe lista pentru un nou serial, de această dată istoric. Vorbesc desigur despre noul proiect al lui Park Shi Hoo numit “King Maker: The Change Of Destiny” (cunoscut și sub denumirea “Wind, Clouds, and Rain” )바람과 구름과 비 . Acesta va fi difuzat de postul coreean TV Chosun și reprezintă un serial istoric cu 24 de episoade, ce se pot vedea de fiecare zi de duminica. (a avut premiera pe 17 mai.) Această drama constituie revenirea lui Park Shi Hoo într-un serial istoric, după 9 ani, de când l-am putut vedea în minunată drama “The Princess’ Man ” (2011).

De această dramă s-au ocupat companiile Victory Contents și HIGROUND. Cel care a regizat acest proiect a fost Yoon Sang Ho (cel care a realizat si proiectele “Different Dreams” –MBC/2019, “Saimdang, Memoir of Colors “-SBS/2017,  “Bride of the Century”-TV Chosun/2014), iar scenariul poartă semnatura lui Bang Ji Young.

Poveste:

Acțiunea acestei drame este plasată în perioada târzie a erei Joseon. Se centrează pe cititorul de fețe sau fizionomist  numit Choi Chun Joong, rolul lui Park Shi Hoo, în timp ce el încearcă să contruiască o națiune ideală. Choi Chun Joong este cel mai mare ghicitor și fizionomist al epicii Joseon. Este un erou al vremurilor tulburi și este  văzut ca “regele” oamenilor din Joseon. El are marea ambiție de a construi o nouă națiune după răsturnarea  Joseonului, epocă distrusă de oamenii aflați la putere.
Cu  un aspect fermecător, Choi Chun Joong este un bărbat sofisticat, care excelează în arte, inclusiv arte marțiale, jocuri de noroc, cântat și dans. Este, de asemenea, un romantic care ar fi în stare să parieze totul  pentru femeia pe care o iubește. Cu ajutorul abilităților sale și cu o mintea strălucitoare în privința strategiilor  politice, el va crea un miracol. Va reuși să îl transforme  pe Yi Ha Eung în cel mai puternic bărbat din Joseon, pe fiul lui Yi Ha Eung, Lee Jae Hwang, în rege, și pe Min Ja Young, o fată de pe stradă, în împărăteasa epocii  Joseon.

Go Sung Hee o va înfățișa pe fiica regelui Cheoljong,  Lee Bong Ryun , cea care are capacitatea de a citi și prevesti norocul. Viața lui Choi Chun Joong și a lui Lee Bong Ryun s-au împletit în copilărie datorită unei întâlniri fatidice, iar drama va urmări povestea lor de dragoste pe măsură ce relația lor nefericită progresează.

Distribuție:

Actori principali:

Park Shi Hoo – Choi Chun Joong
Go Sung Hee – Hwang Bong Ryun
Sung Hyuk – Chae In Kyoo
Jun Kwang Ryul – Heungseon Daewongun

Alti actori:

Yoon Ah Jung – Na Hap
Kim Seung Soo – Kim Byung Woon
Park Jung Yun – Empress Myung Sung

Park Shi Hoo este unul dintre cei mai buni, mai versatili si talentati actori coreeni.  Si-a demonstrat abilitatile în atât de multe seriale încât cred ca este  de prisos să spun că acest nou proiect se asteptă să fie un real succes. De-a lungul timpului l-am vazut pe el în diverse roluri în productiile: “Babel”(TV Chosun / 2019) “Lovely Horribly”(KBS2/2018), “Local Hero”(OCN/2016), “Cheongdamdong Alice” (SBS/2012-2013), “The Princess’ Man”(KBS2/2011), “Queen of Reversals”(MBC/2010-2011), “Princess Prosecutor” (SBS/2010).

Go Sung Hee   este o actriță coreeană care poate nu este așa cunoscută tuturor fanilor. Totuși până acum am putut să o vedem în producțiile:” My Holo Love” (Netflix / 2020), “Ms. Ma, Nemesis” (SBS / 2018),” Suits” (KBS2 / 2018), “Mother” (tvN / 2018), “While You Were Sleeping” (SBS / 2017), “My Beautiful Bride” (OCN / 2015) dar și altele.

Curiozități :

  • Această dramă are la bază ideea regăsită în romanul“바람과 구름과 비 / Wind, Clouds, and Rain” scris de  Lee Byung Joo și publicat pentru prima dată în 1977. Poveste a  mai fost subiectul dramei  de la KBS2 “Wind, Clouds, and Rain” din anul 1989. Vom vedea o combinație ingenioasă între  personaje  fictive și personaje istorice reale.
  • Inițial actorul Song Seung Heon a primit rolul regelui Heungseon Daewongun în acest serial , dar el a refuzat oferta.
  • Cu putin timp înainte de premiera dramei, regizorul a făcut următoarea remarcă – „Choi Cheon Joong și Lee Bong Ryun pot fi considerate personaje fictive. Există pentru a atinge oamenii cu povestea lor dramatică care adaugă un element fantastic evenimentelor istorice reale. Conținutul dramei vă va purta în poveste și nu vă veți dezlipi de ecran. Vă solicit să aratați interes și sprijin acestei noi drame. ”
  • La conferița de presă de dinaintea dramei, Park Shi Hoo a vorbit despre rolul său și presiunea e care o simte o dată cu acest nou serial istoric astfel – „În loc să mă simt stresat, aștept cu nerăbdare acest proiect. Când am citit prima oară scenariul, a avut aceeași senzație ca atunci când am citit scenariul „The Princess’s Man”. Acum mai mult aștept cu nerăbdare să văd cum se va desfășura. …Mă simt bine. Moralul meu este ridicat și energia bună se construiește treptat. Vreau să transfer acest lucru la această producție TV Chosun. ” El a prezis, de asemenea, ratinguri cel putin de 10%.
  • Actrița Go Sung Hee a vorbit despre experiența alături de Park Shi Hoo astfel – „A fost foarte drăguț. Doar prin faptul că el era acolo, am putut să mă simt susținută. La începutul filmărilor, m-am îngrijorat mult și nu eram sigură pentru că nu avusesem prea mult timp să mă pregătesc. În timp ce lucram cu el, am putut să-l urmez. ”

Dacă vreți să vă faceți o imagine și mai bună despre această dramă vă invit să urmăriți următoarele filmulețe.

Teaser 1 https://www.youtube.com/watch?v=imN0nwajWPk

Teaser 2 https://www.youtube.com/watch?v=Rbidb6MHCC8

Teaser 3

Aceasta a fost prezentarea noii drame “King Maker: The Change Of Destiny”. Eu sper că am reușit să vă stârnesc curiozitatea și îi veți da o șansă. Pentru că drama “The Princess’ Man” a fost una din favoritele mele la capitolul drame istorice, nu aș putea să ratez acum acest nou proiect, mai ales că așteptam cu nerăbdare să îl revăd pe Park Shi Hoo într-o drama istorică din nou.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.