Untitled design

Precomenzile online pentru ediţia BTS a telefonului Samsung Galaxy s-au încheiat într-o oră

Prevânzările online pentru ediţia specială a companiei Samsung Electronics a telefonului şi a căştilor wireless Galaxy, în colaborare cu senzaţia Kpop a momentului, BTS, s-au încheiat într-o singură oră în Coreea de Sud, a anunţat compania vineri.

Precomenzile pentru acest pachet, care include telefonul Samsung Galaxy S20 Plus în ediţie BTS şi căştile wireless Galaxy PLUS tot în ediţie BTS, au început la ora 10 dimineaţa KST pe site-ul Samsung şi Weverse Shop, magazinul online oficial al platformei pentru fani Weverse, dar au trebui să se încheie în numai o oră.

Samsung a prezentat telefoanele Galaxy S20 şi căştile wireless inspirate de BTS luni, adăugând că prevânzările pentru acest pachet special vor fi disponibile începând de vineri (19.06.2020) şi vor continua până pe 28 iunie în Coreea de Sud. Pachetul costă 1.584 de milioane de woni, echivalentul a 1.300 de dolari.

Designul telefonului Galaxy S20 Plus în ediţie BTS vine cu ecran mov şi exterior din metal. Căştile wireless Galaxy PLUS în ediţie BTS şi carcasa pentru încărcare vin tot în culoarea mov şi au imprimat logo-ul grupului şi o inimioară mov pe ele.

Samsung va lansa internaţional pachetul inspirat de grupul BTS pe data de 9 iulie, dată care marchează a șaptea aniversare a colectivului de fani BTS.

Sursa: Yonhap News




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.