201458113

Kim Woo Bin, Shin Min Ah, Kim Jong Kook și mulți alții fac donații pentru a ajuta victimele inundațiilor

Celebritățile coreene vor să ajute pe cei afectați de ploile abundente și inundațiile care s-au produs în Coreea în această perioadă. Odată cu sezonul ploios din Coreei care a început în luna iunie, ploile torențiale au inundat țara în cantități record. Aceste ploi musonice concentrate în regiunile centrale și de sud ale Coreei au inundat zone rezidențiale, determinând evacuarea a mii de oameni.

Pe 4 august, Asociația pentru Dezastre din Coreea a dezvăluit că Kim Jong Kook a donat 50 de milioane de woni (aproximativ 42.170 dolari) pentru a ajuta pe cei nevoiași. Publicația Newsen a raportat că Kim Jong Kook nu și-a informat agenția despre donația sa generoasă.

Se pare că și alte celebrități nu au putut să fie indiferente în această situație îngrijorătoare. Mai exact, AM Entertainment, agenția care îi reprezintă pe actorii Shin Min Ah și Kim Woo Bin, a declarat că cei doi actori au făcut o donație de 50 de milioane woni pentru Community Chest of Korea , cea mai mare organizație nonprofit de caritate din Coreea. Vreau să vă aduc aminte că acest cuplul ne-a demonstrat, încă o dată, ce inima mare au , pentru că și anterior a făcut donații pentru a preveni răspândirea COVID-19 la începutul acestui an.

Kim Jong Kook, Shin Min Ah, Kim Woo Bin, And More Donate To Help Victims Of Flooding

Mai mult și actrița Kim So Hyun a contribuit cu 20 de milioane de woni (aproximativ 16.880 dolari) pentru a ajuta victimele inundațiilor, pe 5 august , potrivit Asociației pentru Dezastre din Coreea . Ea a făcut donații continuu, ajutând victimele focului sălbatic din provincia Gangwon sau ajutând în prevenirea COVID -19, dar și multe altele.

Un reprezentant al Asociației pentru Dezastre din Coreea a dezvăluit, de asemenea: „Actrița Kim Seo Hyung a donat 20 de milioane de woni asociației pentru „ Campania de salvare de urgență 2020 pentru daune cauzate de inundații. ”Donația va fi folosită pentru a ajuta victimele inundațiilor și pentru a restabili zonele deteriorate de potop.

De asemenea, pe 6 august, ChildFund Korea a dezvăluit că Changmin din trupa TVXQ a donat 30 de milioane won (aproximativ 25.330 dolari) pentru a ajuta copiii defavorizați afectați de ploile abundente. Potrivit organizației, donația lui Changmin va fi folosită pentru repararea caselor copiilor din familii defavorizate. În această Changmin a spus: „Sper că acest lucru va oferi ajutor copiilor care se confruntă cu dificultăți din cauza precipitațiilor abundente.” De altfel, Changmin a donat 55 de milioane de woni (aproximativ 44.900 USD) acestei organizații de Ziua Copilului chiar în acest an.

IU, Suzy, Ong Seong Wu, And More Donate To Help Victims Of Heavy Rains And Floods

Pe 11 august, Asociația pentru Dezastre din Coreea a dezvăluit că IU a făcut o donație de 100 de milioane woni (aproximativ 84.400 de dolari) pentru a ajuta victimele ploilor abundente și inundațiilor. UI este cunoscută pentru că face donații în mod constant. Ea a mai donat și în luna mai pentru a ajuta familiile cu venituri mici în timpul pandemiei COVID-19.

Trebuie să vă mai spun că și Suzy a făcut și o donație generoasă. Publicația OSEN a raportat, pe 11 august, că Suzy a donat în secret suma de 100 de milioane de woni Asociației pentru Dezastre din Coreea. Suzy este o altă celebritate care donează în mod frecvent. Recent, încasările de pe urma cărții ei de frumusețe au fost utilizate pentru achiziția de produse sanitare pentru femeile tinere cu venituri mici din Coreea.

Potrivit Starnews, artistul Ong Seong Wu a donat 10 milioane de woni (aproximativ 8.440 dolari) prin intermediul Asociației pentru Dezastre din Coreea , pentru a ajuta la restaurarea zonelor deteriorate de inundații. Un reprezentant al agenției sale, Fantagio a spus: „Este adevărat că Ong Seong Wu a făcut donații. De obicei când donează, el face acest lucru fără să ne informeze, astfel încât compania nu știa despre donația sa. “

Pe 11 august, Asociației pentru Dezastre din Coreea a împărtășit faptul că actorul Park Ji Hoon a donat 10 milioane de woni, cu speranța că donația sa va ajuta victimele să se recupereze după daunele cauzate de inundații. S-a raportat că a făcut donația direct către asociație și nu prin intermediul agenției sale.

Nici actrița Han Ji Min nu a putut rămâne indiferetă în urma dezastrelor provocate de ploile abundente. Prin urmare a contribuit cu 50 de milioane de woni (aproximativ 42.200 dolari) prin Asociația pentru Dezastre din Coreea, pentru a ajuta victimele inundațiilor. În martie, actrița a făcut o donație generoasă pentru a sprijini eforturile de prevenire a COVID-19.

Știam că celebritățile coreene au inimi generoase și înteleg rapid gravitatea situațiilor care tot apar , așa că doar cu eforturi comune pot să își ajute cetățenii și țara să depășească toate greutățile cu care se confruntă.

(sursa: soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.