netflix-original-k-drama-the-school-nurse-files-posters-jung-yoo-mi-nam-joo-hyuk-880×536

Noua dramă “The School Nurse Files”a lansat primul teaser

Iată că un nou serial se pregătește să își facă timid loc pe lista cu seriale de văzut pentru perioada viitoare. Este vorba despre producția numită “The School Nurse Files” , ce reprezintă cel mai nou proiect Netflix.De curând, producătorii ei au lansat primul teaser, posterele protagoniștilor și câteva detalii despre ea.

Conform informațiilor furnizate până acum, se pare că va fi o dramă fantastică ce are la bază ideea regăsită într-un roman premiat cu același nume. O va prezenta pe Ahn Eun Young, rol interpretat de Jung Yu Mi, o asistentă care urmărește și exorcizează fantomele în mod creativ și amuzant. Ea face echipă cu Hong In Pyo ( rolul lui Nam Joo Hyuk), un profesor care are o aură incredibilă de energie care îl protejează, pentru a exorciza spiritele rele și a rezolva misterele. (* ce subiect interesant și amuzant în același timp).

Teaserul nou lansat ne prezintă cum cineva o întreabă pe Eun Young dacă vede din nou „jeleuri”. „Jeleurile” sunt de fapt fantome și, pe cât de drăguțe ar părea, ele generează probleme, așa că este de datoria ei să le prindă o dată pentru totdeauna. La noua slujbă de la școală, ea apelează la Hong In Pyo, un profesor care este capabil să-și reîncarce energia și, în curând, cei doi îșii unesc “forțele” pentru a urmări fantomele și a le exorciza.

De asemenea, sunt foarte interesante și celor două postere oficiale ale protagoniștilor. În ambele afișe, Jung Yu Mi și Nam Joo Hyuk sunt acoperiți de “jeleuri”, iar subtitrarea atașată lor descrie faptul că ei trăiesc într-o lume ciudată, dar frumoasă. Jung Yu Mi se încruntă îngrijorată având un jeleu pe nas, iar afișul ei spune: “De ce naiba sunt eu singura care le poate vedea?” în timp ce Nam Joo Hyuk îl privește calm cu umerii înfrânți, iar pe afișul său apare : „Domnișoară Ahn, vedeți ceva?”

A venit timpul să vă invit să vedeți și voi primul filmuleț de prezentare al viitoarei drame de la Netflix chiar mai jos.

Cam atât momentan despre această nouă dramă. Drept să vă spun mie mi se pare tare interesantă , dar și ciudată în același timp, așa că abia aștept să mai aflu alte detalii. Vă mai spun doar că va trebui să așteptăm încă puțin timp până să vedem această dramă, întrucât “The School Nurse Files” va avea premiera pe 25 Septembrie la Netflix.

(sursa– Soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.