Record-of-Youth-Poster-1

Park Bo Gum și Park So Dam luptă cu pasiune pentru visele lor în noua dramă “Record of Youth”

Iată  că a venit timpul  să ne trecem pe lista de văzut  un nou serial, dar nu orice fel de serial ci unul cu un actor așa carismatic și de succes cum rar ne-a fost dat să vedem. Dacă încă nu v-ați dat seama la despre cine vorbesc vă spun acum că este vorba despre noua dramă a lui Park Bo Gum care se numește  “Record of Youth/ 청춘기록” . Aceasta reprezintă noua producție a postului coreean tvN care are astăzi premiera. Este descrisă ca o melodramă despre familie și tineri și momentan sunt anunțate pentru ea 16 episoade, ce se pot vede în fiecare luni și marți. 

Poveste
Această dramă va spune povestea “călătoriei” unor tineri , din perspectiva creșterii și maturizării lor. Vom urmări parcursul lor, cum se străduiesc să-și realizeze visele și iubirea fără disperare, într-o generație în care visele au devenit un lux. Acești tinerii luptă cu pasiune să își îndeplinească visele în felul lor, prezentând mult entuziasm și empatie.

Sa Hye Joon rolul interpretat de Park Bo Gum, este un tip inteligent și frumos. Are un aspect fizic pe care mulți și-l doresc și este model popular, dar ceea ce își dorește cu adevărat este să devină actor. El a dat probe pentru multe roluri, dar nu a reușit încă. Din păcate, Sa Hye Joon nu are prea multă prezență ca actor. Între timp, o vom descoperi pe Ahn Jung Ha , personajul interpretat de Park So Dam. Ea lucrează ca make-up artist, este strălucitoare și veselă în exterior, dar singuratică în interior. Se pare că Jung Ha scapă de stres și frustrări susținând fără oprire idolii kpop pe care îi iubește.

Distribuție

Park Bo Gum – Sa Hye Joon
Park So Dam – Han Jung Ha
Byun Woo Suk – Won Hae Hyo

Familia lui Hye Joon

Ha Hee Ra – Han Ae Sook ( mama lui Hye Joon)
Park Soo Young – Sa Young Nam ( tatal Hye Joon)
Han Jin Hee – Sa Min Ki ( bunicul lui Hye Joon)

Familia lui Hae Hyo

Shin Ae Ra – Kim Yi Young ( mama lui Hae Hyo)

Alți actori:

Kwon Soo Hyun – Kim Jin Woo 
Jo Yoo Jung – Won Hae Na
Lee Chang Hoon – Lee Tae Soo
Lee Jae Won – Sa Kyung Joon
Shin Dong Mi – Lee Min Jae
Yang So Min
Jung Min Sung
Jo Ji Seung
Im Ki Hong
Park Se Hyun
Jang Yi Jung

Park Bo Gum  este unul  dintre cei mai drăguți și carismatici actori descoperiti într-o perioadă recentă. Este foarte talentat, din punctul meu de vedere, nu numai la actorie, ci și la muzică și altele. Poate ați spune că succesul brusc i s-a urcat la cap dar de fapt nu este așa. Este atât de plăcut să îl urmărești în tot ce face și eu pot să va mai spun că are o voce atât de frumoasă încât ar fi chiar păcat să nu îl urmărim și în această nouă dramă. Aaaaa am uitat să menționez și zâmbetul acela care efectiv iți topește inima. El s-a remarcat de-a lungul timpului în drame precum: “Encounter”  (tvN / 2018-2019), “Love in the Moonlight”  (KBS2 / 2016),”Reply 1988”  (tvN / 2015-2016),”The Producers“(KBS2 / 2015), “Hello Monster”  (KBS2 / 2015), “Naeil’s Cantabile” (KBS2 / 2014), “Wonderful Days” (KBS2 / 2014)), “Wonderful Mama”  (SBS / 2013) ,”Bridal Mask“(KBS2 / 2012). De curând, însă, el s-a inrolat în armată și acum participă în cadrul antrenamentelor de bază. Pe 31 august s-a prezentat la marina coreeană pentru recrutarea sa obligatorie. El s-a înregistrat, anterior, ca membru al echipei de cultură și promovare a Unității Navale și va fi pianist în cadrul stagiului său.

Park So Dam  este o tânără actriță cu o carieră bogată în cinematografia coreeană , jucând în foarte multe filme coreene precum “Ode to the Goose” (2018),”Man of Will”  (2017), “Snow Paths ” (2016), “The Priests“(2015),”The Throne”  (2015), “Veteran” (2015), “The Silenced” (2015). Ea a mai jucat și în drame ca “Cinderella and Four Knights (tvN, 2016)”, “Beautiful Mind (KBS2, 2016)“,”Because It’s the First Time (Onstyle, 2015)“. Recent s-a remarcat în urma apariției  în filmul multi premiat – “Parasite”(2019).

Curiozități

  • Este ultima producție în care Park Bo Gum a participat înainte de înrolarea în armată. O să mai auzim sigur vești bune despre el și din armată. Va trebui să așteptăm  aproximativ 2 ani până când o să-l mai vedem  jucând în ceva.
  • Prima opțiune a producătorilor se pare că nu a fost chiar Park Bo Gum, ci vă spun că printre actorii doriți ca protagoniști a fost Jang Ki Yong,  dar se pare că a refuzat oferta primită.

Dacă vreți să vă faceți o idee și mai bună despre aceastp dramă, vă invit să urmăriți următoarele filmulețe

Teaser 1 https://www.youtube.com/watch?v=exP2T90xHXg

Teaser 2 https://www.youtube.com/watch?v=RNoEceyXbqg

Teaser 3

Sper că v-am făcut curioși în privință dramei “Record of Youth ” și îi veți acorda o mică șansă. Eu sunt tare încântată să îl revăd pe Park Bo Gum într-un astfel de rol și mă bucur că s-a gândit să lase fanilor această drama ca un mic cadou înainte de înrolarea în armată.

(sursa-koreandrama.org, asianwiki.com)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.