b3f8f4a68cee482cbd389eab8f4dcd36

Lee Joon Gi, primul pictorial din 2021. Ce planuri artistice are actorul

Lee Joon Gi a realizat prima copertă din acest an a revistei chinezești de modă “WAVES 漫 潮”, relatează soompi.com.

Pictorialul ediției din ianuarie a revistei de modă “WAVES 漫潮” lui Lee Joon Gi a evidențiat diversele laturi ale personajului său. Privirile sale profunde și schimbările de expresie se adaugă la profunzimea personajului său mistic și șic.

Vă reamintim că, în anul 2020, Lee Joon Gi s-a întors pe scena K-dramelor după o pauză de doi ani. El a susținut un spectacol terifiant și, totodtă, incitant, cu rolul său dublu din serialul “Flower of Evil”.

În interviu acordat însă recent reviste de modă chinezești, actorul a vorbit deschis despre planurile sale cu privire la următorul său proiect. Cu acest prilej, el a declarat: „Analizez cu atenție multe opțiuni posibile. Mă gândesc la modul în care pot arăta o nouă latură a mea în următoarea meu proiect”.

Lee Joon Gi a mai împărtășit fanilor săi că cel mai important element al unui actor îl reprezintă „oamenii”, explicând că unul dintre cele mai mari merite ale unui actor este acela de a-i putea vindeca pe alții.

Actorul a adăugat: „Atunci mă simt cel mai răsplătit și realizat. Voi lucra pentru a deveni un actor căruia nu-i scapă nici măcar cele mai mici lucruri.”




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.