137569314_426138225468208_5383091697910150083_n

Faceți loc pentru regine: Cele mai bune 10 actrițe coreene din 2020

Asta e. Articolul articolelor. A venit timpul să ne îndreptăm lumina reflectoarelorasupa actrițelor coreene care și-au făcut datoria, distrând lumea în rolurile lor respective. Majoritatea acestor actrițe sunt în industrie de mult timp și au dovedit de nenumărate ori că sunt cele mai bune dintre cele mai bune. Iată 10 dintre cele mai bune actrițe pe care 2020 ni le-a oferit.

Son Ye Jin

Son Ye Jin a jucat în serialul de succes „Crash Landing On You” anul trecut alături de Hyun Bin. Cei doi au creat destul de multă vâlvă și au circulat chiar zvonuri despre ei, cum că se întâlneau și în viața reală datorită chimiei puternice (ceea ce tocmai am descoperit că este de fapt adevărat). Se știe că Son Ye Jin se pricepe la a crea chimie cu fiecare co-star cu care lucrează, ceea ce demonstrează cât de bună este ca actriță. Prin personajul ei, Yoon Se Ri, a reușit să ne atingă cu emoțiile și durerea ei. Dedicarea sa constantă pentru meseria ei în a oferi astfel de drame de calitate continuă să ne uimească. Munca ei este întotdeauna ceva de așteptat cu nerăbdare!

Kim Go Eun 

Kim Go Eun este respectată pentru versatilitatea sa în alegerea rolurilor. Personajele pe care le alege nu sunt aproape niciodată aceleași și este apreciată în permanență pentru abilitatea sa de a alege roluri provocatoare. Anul trecut, ea a jucat în drama populară SBS „The King: Eternal Monarch” alături de Lee Min Ho și, din nou, le-a arătat tuturor talentele sale actoricești. Ea a interpretat rolul unei polițiste care se îndrăgostește de un rege dintr-un univers paralel și, în mod foarte “Kim Go Eun-esc”, a fost capabilă să fie spirituală, fermecătoare și adorabilă. Și, de parcă nu era suficient de ocupată deja, ea a jucat și în filmul istoric „Hero” ca o doamnă de curte care este martora morții împărătesei. Roluri atât de diferite, dar ambele jucate atât de impecabil!

Seo Ye Ji

Seo Ye Ji a avut un an spectaculos când a jucat în serialul de succes „It’s Okay To Not Be Okay”. A ajutat ca partenerul ei să fie Kim Soo Hyun, dar Seo Ye Ji a fost impresionantă în interpretarea ei, ca întunecata și foarte onesta Go Moon Young. Dorința ei neîncetată de a dori să fie alături de Moon Kang Tae (Kim Soo Hyun) a fost hilară, dar plăcută și i-a lăsat pe telespectatori să-și dorească să descopere mai mult din ea! Ca să nu mai vorbim că arăta fantastic în toate acele rochii și pălării fastuoase. Personajul ei I s-a potrivit perfect lui Seo Ye Ji și a pus-o pe lista uneia dintre cele mai dorite actrițe din industrie! Așteptăm cu nerăbdare să vedem următorul ei proiect!

Park Min Young 

Park Min Young a jucat în drama vindecătoare „I will Go To You When The Weather is Nice” ca o femeie care a suferit mari traume când era mai tânără. Această traumă a rămas cu ea de-a lungul vieții și a fost întotdeauna un obstacol în calea îndeplinirii viselor ei. Portretizarea lui Park Min Young într-o femeie puternică și independentă care se luptă constant cu greutatea traumei a oferit o perspectivă excelentă asupra minții unei femei care trebuie să ajungă la pace cu ea însăși pentru a-i iubi pe ceilalți. Park Min Young oferă întotdeauna performanțele sale, iar alegerea sa în proiecte este aproape întotdeauna un succes garantat.

Jo Bo Ah

Jo Bo Ah a avut un an plin, întrucât a jucat anul trecut nu doar într-una, ci în două drame coreene. Ea a jucat-o pe Jung Young Jae în seria KBS2 „Forest” ca rezident chirurgical, apoi pe Nam Ji Ah în thriller-ul de televiziune „Tale Of The Nine-Tailed”. Performanța ei stelară și abilitatea de a transmite emoții atât de intense ca urmare a faptului că a fost trădată în dragoste a fost captivantă și astfel și-a arătat maturitatea ca actriță. Este aproape greu de crezut că a reușit să joace personaje atât de diferite, atât de impecabil! Acesta a fost anul ei de strălucire!

Lee Sung Kyung

Este foarte greu să nu-ți placă Lee Sung Kyung, indiferent de rolul pe care îl joacă. Există un motiv pentru care este supranumită “the Korean girl crush”. Fiecare rol pe care și-l asumă este impecabil și nu poate face nimic greșit. Anul trecut, ea a jucat în seria de succes „Dr. Romantic 2 ”și a arătat încă o dată cât de drăguță poate fi. Lee Sung Kyung a reușit să arate cele două părți ale personajului ei: un doctor strălucit și o femeie care se luptă cu atacuri de panică atunci când trebuie să efectueze operații. Povestea personajului ei este despre depășirea obstacolelor și despre a nu se lăsa bătută niciodată! Lee Sung Kyung luminează întotdeauna ecranul și este o actriță ușor de urmărit.

Suzy

Suzy reușește întotdeauna să strălucească indiferent de rolul ei. Are o prezență captivantă care atrage privitorii în personajul ei. Anul trecut, rolul ei, Seo Dal Mi, în seria TVN „Start-Up” i s-a potrivit perfect. Seo Dal Mi este un personaj care aproape că este urmărit de ghinion. Se străduiește să-și atingă țelurile, dar determinarea și impulsul ei sunt cele care în cele din urmă o ajută să-și urmărească și să-și atingă visul. Visul ei pare imposibil, dar Dal Mi nu se lasă descurajată. Personajul ei a fost exact ceea ce aveam nevoie în 2020 și a fost genial să o urmărim în acest rol vulnerabil, dar înălțător. Suzy reușește întotdeauna să îndeplinească și să depășească așteptările oamenilor!

Kim So Yeon

Kim So Yeon a interpretat-o pe disprețuitoarea și vicioasa Cheon Seo Jin din seria de succes „Penthouse”. Nu a avut probleme să-i trădeze pe cei care o iubeau și să facă tot ce trebuia pentru a vedea că devine președintele școlii de muzică de elită, chiar dacă asta însemna călcarea în picioare a altora. Faptul că oamenii nu-i suportau personajul înseamnă că ea a jucat bine rolul. Portretizarea ei ca această ticăloasă monstruoasă a fost îngrozitoare și ne-a făcut să vrem să țipăm. Kim So Yeon este o actriță veterană, așa că nu este de mirare că este capabilă să o joace pe Cheon Seo Jin atât de perfect.

Moon Ga Young

Moon Ga Young a jucat alături de Kim Dong Wook în suevaluata dramă MBC, „Find Me In Your Memory”. A jucat-o pe Yeo Ha Jin, o celebră actriță care suferă de hipertimezie, o afecțiune care îți afectează memoria din cauza traumei. Moon Ga Young a parcurs un drum lung în ceea ce privește cariera sa de actriță și este minunat că în cele din urmă primește expunerea pe care o merită! În prezent, ea joacă în drama coreeană, „True Beauty”, bazată pe un webtoon, în care își arată partea ei comică, care a depășit așteptările!

Moon Chae Won

Când Moon Chae Won este listată ca parte a unei distribuții, aproape că poți garanta că performanța ei va fi de calitate. A câștigat multă experiență și a devenit, la rândul său, una dintre cele mai bune din industrie. Acest lucru a fost dovedit și mai mult prin interpretarea ei ca detectiv hotărât Cha Ji Won în “Flower Of Evil”, de pe tvN. Ea interpretează un personaj care, pe de o parte, este complet îndrăgostită de soțul ei misterios, iar pe de altă parte este un detectiv hotărât, care este dispus să facă orice este nevoie pentru a prinde infractori. Contrastul personajului ei a făcut-o să iasă în evidență anul acesta ca actriță și performanța ei a fost admirabilă!

Sursa: soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.