5554b7f0a754488fa1657119752e3d07

Kim Hyun Joong își face curaj să apară în public, vorbește despre grijile sale și cum a salvat viața unui bărbat

Kim Hyun Joong Opens Up About His Break From The Public Eye And The Story Of How He Saved A Man’s Life

Astăzi vreau să vă dau o veste care pot să zic că mă bucură foarte tare. Se pare că actorul Kim Hyun Joong face pași mici dar siguri pentru a reveni în fața publicului. Dacă nu vă mai aduceți aminte, vă spun că el a fost implicat într-un mare scandal cu fosta lui iubită, fix înainte de a se înrola în armată și de acolo toată cariera lui cumva s-a prăbușit.

De curând, el a fost invitat în cadrul emisiunii de la KBS  “Ask Us Anything Fortune Teller”. Cu această ocazie el a povestit ce a mai făcut în ultimii 3 ani și care a fost viața lui. Din moment ce aceasta a fost prima sa apariție în cadrul unei emisiuni  în 3 ani, el a avut multe de relatat.

”Ask Us Anything Fortune Teller ” este o emisiune în care invitații își aduc grijile în fața publicului și solicită sfatul celor două gazde, Lee Soo Geun și Seo Jang Hoon. Kim Hyun Joong, care a împlinit 36 ​​de ani anul acesta (vârsta coreeană) și-a spus probleme care îl preocupă, afirmând: „În viața mea de zi cu zi, sunt foarte conștient de modul în care alții mă privesc. În mod natural sunt o persoană strălucitoare, dar mă simt atât de mic. Cum mă pot simți mai puțin abătut și să trăiesc vesel? ”

Ca răspuns, Seo Jang Hoon a comentat că s-au întâmplat multe lucruri pentru Kim Hyun Joong și a întrebat când au avut loc aceste incidente. Acest lucru avea legătură cu procesul în care Kim Hyun Joong a fost prins începând cu 2014, în care era implicată fosta sa iubită. La întrebarea lui Seo Jang Hoon, el a răspuns: „Când aveam 29, 30 de ani. Acum cinci ani.” Deși cazul său a fost soluționat în noiembrie anul trecut, el nu a revenit încă calumea în lumina reflectoarealor. Ultima sa dramă a fost în 2018 și s-a numit „When Time Stopped”. (*dramă care a fost oarecum boicotată de “antifanii” lui și a avut o audiența foarte mică).

Kim Hyun Joong a continuat spunând astfel: „Bineînțeles, nu pot să spun că am dreptate. Dar am același vis în fiecare zi. Mă simt puțin confortabil în fața familiei, dar mă simt descurajat ori de câte ori întâlnesc pe cineva nou. Simt că acea persoană mă va judeca. Nu am putut să apelez la colegii mei celebri. Am simțit că existența mea în sine era o pacoste. Am crezut că nu va fi bine pentru ei să se apropie de mine acum”.

Acest lucru nu înseamnă că Kim Hyun Joong a evitat cu totul munca. El a explicat: „Am lucrat în mod constant. Nu aș putea fi prea deschis, așa că mulți oameni presupun că nu am fost la îndemână. Recent, managerul meu a adus scenariul pentru „Indian Pink”, un film independent. La început, l-am respins. Dar regizorul a spus că rolul trebuie jucat de mine și am fost convins. Când m-am trezit în fața camerei, m-au cuprins emoțiile. M-am gândit în sine: „La asta mă pricep, de ce îmi fac griji?” Am decis să dau piesei totul pentru că simțeam că este ultima șansă pe care o primesc în viață. ”

Kim Hyun Joong a primit un premiu la un festival de film independent american pentru interpretarea sa. Dar el a comentat că nimeni nu a acordat atenție acestui lucru.

În august anul trecut, actorul a apărut la știri pentru că a salvat viața unui bărbat oferindu-i primul ajutor. El a povestit această întâmplare din punctul său de vedere spunând: „În timp ce făceam o pauză de la muncă, m-am apucat de scufundări. Din această cauză, am învățat proceduri de prim ajutor. Într-o zi, ieșeam dintr-un restaurant cu o cunoștință când am auzit un zgomot puternic din interiorul restaurantului. Un bărbat era pe podea, întins și era rigid. Am efectuat manevrele de resuscitare timp de trei minute, dar nu a existat niciun răspuns. Sincer să fiu, m-am speriat. M-am întrebat dacă nu cumva m-am implicat în ceva ce nu ar fi trebuit. Deoarece bărbatul nu și-a recăpătat conștiința atât de mult timp, chiar m-am gândit că aș avea probleme dacă i s-ar întâmpla ceva. A fost un gând foarte egoist.”

Kim Hyung Joong a continuat spunând: „Din fericire, omul s-a trezit. M-am simțit puțin rușinat de mine, așa că am plecat în grabă de acolo. Am fost contactat mai târziu, dar tind să intru în panică când primesc apeluri unul după altul. Deci, am băut și m-am culcat. A doua zi, m-am trezit și am văzut numele meu pe lista celor mai căutate articole online. Nici măcar nu mă simțeam în stare să dau clic pe el. Compania mea m-a contactat și mi-a explicat că bărbatul a contactat presa. ”

Gândindu-se la incident, Kim Hyun Joong a comentat că a fost de fapt un eveniment miraculos. El a mai afirmat că unii oameni au început să îl perceapă altfel după cazul din trecut ca urmare a incidentului și că a fost inspirat să regândească lucrurile și să aibă curajul să preia, din nou, frâiele vieții sale.

După ce a auzit povestea lui Kim Hyun Joong, Seo Jang Hoon a spus: „Ai avut mult succes imediat după ce ai debutat la vârsta de 19 ani (vârsta coreeană). Cu mâna pe inimă, gândește-te la asta. Vrei să te întorci la acele zile? ” Kim Hyun Joong a răspuns prompt: „Nu”

Lee Soo Geun a adăugat că există momente în viață în care poți să simți că toată lumea te critică, dar este important să le consideri părerile ca pe un sfat. El a explicat că a fi subiectul discuției este rezultatul propriei greșeli și el trebuie să accepte consecințele faptelor sale.

Seo Jang Hoon l-a sfătuit în cele din urmă: „Nu-ți poți șterge trecutul și să începi din nou. Aceste lucruri nu se remediază perfect. Tu doar trăiește cu trecutul tău ”.

Spre final, Kim Hyun Joong a declarat: „Ați spus că nu există un remediu complet pentru rănile mele, dar cred că eu am căutat un rezolvare completă. Acum, cred că trebuie să duc răul cu mine. Aceasta a fost o mică consolare. ”

Aceste declarații ale lui Kim Hyun Joong pe mine m-au întristat un pic. Recunosc că am fost cumva surprinsă de scandalul în care a fost implicat și dezamagită să aflu detalii și să văd cum cariera lui se spulberă. Acum după ce timpul a trecut și unele lucruri s-au lămurit, eu sper că el va reuși să găsească o cale să își revină.

Câte despre percepțiile despre el, știam că coreeni sunt mai radicali de fel la scandaluri și l-au condamnat de mult, dar mai cred că ar trebui să ia în considerare faptul că oamenii în viața nu sunt nici pe departe perfecți și mai fac și greșeli. Eu încă mai sper că îl vom vedea mai mult de acum înainte și îi doresc să găsească puterea de a trece peste toate criticile și cariera lui să primească un nou impuls.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.