1613159658-image

A fost confirmată distribuția pentru remake-ul serialului ” La Casa de Papel”

De curând, a fost anunțată distribuția pentru remake-ul coreean al popularului serial de la Antena3 și Netflix „Money Heist” sau ”La Casa de Papel”. Am mai scris un articol despre acest subiect anterior, pe care puteți să îl găsiți aici.

Potrivit publicației  Chosun Ilbo, modelul și actrița Jang Yoon Joo a fost confirmată pentru rolul lui Nairobi.

Nairobi este un fost falsificator care se ocupă de verificarea monedei într-un grup de jaf de opt membri. Jang Yoon Joo a debutat în industria cinematografică ca Miss Bong prin filmul din 2015 „Veteran” și și-a demonstrat abilitățile de actorie în fața spectatorilor.

„Money Heist” sau „La Casa de Papel” este o dramă spaniolă difuzată pe Netflix care descrie povestea a opt criminali care s-au adunat sub comanda unui profesor geniu cu scopul de a jefui banca centrală.

Drama a câștigat multă dragoste și popularitate, deoarece a fost una dintre cele mai urmărite seriale de pe Netflix. La un moment dat, drama s-a clasat pe locul 2 în topurile globale Netflix. În prezent, au fost lansate patru sezoane, iar al cincilea sezon este, în prezent, în faza de producție.

Pe lângă Jang Yoon Joo, cum era de așteptat , actorul Yoo Ji Tae a fost confirmat în rolul Profesorului, iar actrița Park Hye Soo a fost distribuită în rolul lui Berlin.

Actrița Jeon Jong Seo, care a jucat recent în filmul „The Call”, a fost distribuită în rolul Tokyo, care consituie și naratorul dramei. De asemenea, actrița Kim Yoon Jin a fost aleasă pentru a juca rolul lui Raquel Murillo, detectivul care se află pe urmele Profesorului și al celor opt hoți.

Versiunea coreeană a serialului „Casa del Papel” va fi regizată de Kim Hong Sun, cunocut pentru că a mai realizat și dramele „Voice” și „Black”. Drama se află în prezent într-o etapă de casting suplimentară.

Mai multe detalii vor fi dezvăluite de acum în colo. Eu sunt tare curioasă cum va fi această producție.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.