nnfnn

Song Kang, Kim So Hyun și Jung Ga Ram prezintă o poveste de dragoste imprevizibilă în sezonul 2 din „Love Alarm”

„Love Alarm” se pregătește pentru cel de-al doilea sezon, mult așteptat de fani!

Bazat pe webtoon-ul popular cu același nume, „Love Alarm” este o dramă romantică situată într-o realitate alternativă în care oamenii găsesc dragoste printr-o aplicație care avertizează utilizatorii atunci când cineva pe o rază de 10 metri are sentimente pentru ei. Primul sezon a prezentat povestea lui Kim Jo Jo (Kim So Hyun), Hwang Sun Oh (Song Kang) și Lee Hye Yeong (Jung Ga Ram), în timp ce se confruntau cu o lume în care oamenii își pot exprima dragostea doar prin intermediul aplicației, potrivit Soompi.com

Sezonul doi începe patru ani mai târziu, când aplicația a câștigat o nouă funcție care oferă o listă cu „persoanele care îți vor plăcea” și „persoanele care te vor plăcea”. Noile imagini pentru sezonul doi descriu cele cinci personaje principale și dorințele lor de a-și cunoaște adevăratele sentimente unul față de celălalt.

Kim Jo Jo, care nu este în măsură să-și transmită sentimentele din cauza unei caracteristici care blochează alarmele altor persoane să nu sune, are textul „Am mărturisit pentru prima dată”, ridicând întrebări despre cine este personajul față de care nutrește sentimente. Lee Hye Young, care nu are răspunsuri de la aplicație, are citatul: „Nu-mi pasă chiar dacă acel lucru nu sună”, sugerând sentimentele sale tot mai mari pentru Kim Jo Jo. Afișul lui Hwang Sun Oh conține textul „De acum încolo voi avea încredere în ochii tăi”, dezvăluind sentimentele sale pentru Kim Jo Jo, care încearcă să se distanțeze de el. Cele trei imagini previzualizează un triunghi amoros tensionat în sezonul viitor.

Park Gul Mi (Go Min Si), care încearcă să intre în Badge Club, pare surprinsă să audă alarma de dragoste declanșată într-o situație neașteptată. Citatul ei întreabă: „Chiar acum? De ce? În ce moment? ” Lee Yook Jo (Kim Si Eun), care se întâlnește cu Hwang Sun Oh, dar știe că încă mai are sentimente pentru Kim Jo Jo, are citatul: „Știu acest sentiment. Cum câștigi în fața acestui sentiment arător… ”

Mai mult, imaginile prezintă diferite forme de lungime de undă, în funcție de personaj. Kim Jo Jo singură are o formă unică, în timp ce alarmele Hwang Sun Oh și Park Gul Mi fluctuează. Odată ce sună alarmele lui Lee Hye Young și Lee Yook Jo, spectatorii sunt curioși să vadă cum vor decurge relațiile celor cinci personaje. Noul sezon va continua să înfățișeze triunghiul amoros în detaliu și diversele forme în care se prezintă iubirea, subliniind modul în care lumea s-a schimbat prin noul sistem de alarmă.

Sezonul 2 din „Love Alarm” va avea premiera pe 12 martie, pe Netflix.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.