Untitled

Love is in the air! Jennie de la BLACKPINK și G-Dragon de la Big Bang formează un cuplu – PRESA

Dragobetele sau Ziua îndrăgostiților la români a venit cu o veste nemaipomenită, primită încă de la primele ore ale dimineții. Un nou cuplu se întrevede la orizont în show biz-ul sud-coreean! Vorbim despre Jennie (24 de ani) de la BLACKPINK și nimeni-altul decât „one of a kind” GD (32 de ani). Informația a explodat ca o bombă pe site-ul celor de la Korea Dispatch, făcând mai apoi înconjurul lumii. De parcă asta nu ar fi tot, se pare că cei doi au o relație de un an de zile, apartamentul de lux al lui G-Dragon din Hannam fiind locul perfect de întâlnire pentru celebrul cuplu.

Penthouse-ul lui G-Dragon este extrem de bine securizat, cântărețul dispunând de o parcare personală, unde se poate intra în urma unui proces de verificare în doi pași. Intrarea în această parcare este separată de restul complexului unde se află apartamentele lui GD, fapt ce a fost perfect pentru cuplu, care a fost, altfel, ferit de ochii curioșilor și, mai ales, de cel al presei. Astfel că odată ce Jennie și-a înregistrat mașina în sistemul de securitate al parcării, aceasta nu a mai trebuit să fie înregistrată de fiecare dată când l-a vizitat pe artist. Apoi, vedeta a folosit liftul personal al cântărețului, care merge direct la apartamentele acestuia.

Rutina întâlnirilor lui Jennie

Jennie a reușit să-și creeze o rutină zilnică a întâlnirilor, vizitându-l pe G-Dragon imediat după programul de lucru al trupei BLACKPINK. Relația lor pare să fi fost publică, cel puțin în cadrul companiei YG Entertainment. Managerul lui Jennie o lăsa pe Jennie la casa lui G-Dragon și o lua imediat ce întâlnirea se fârșea. Uneori, managerul lui G-Dragon o ducea la o plimbare. G-Dragon a fost, de asemenea, văzut pe platoul de filmare al unui video muzical realizat pentru primul album complet al lui BLACKPINK.

Rutina întâlnirilor lui G-Dragon

Pe 31 ianuarie, mai exact fix în ziua concertului online „THE SHOW” al lui BLACKPINK, Jennie a fost văzută părăsind casa lui G-Dragon dimineața, devreme, îndreptându-se spre locul unde urma să concerteze trupa din care face parte artista. Mașina lui G-Dragon a fost văzută și la Kintex. O cunoștință apropiată a celor doi artiști le-a mărturisit jurnaliștilor de la Dispatch: “O mulțime de oameni din YG le-au observat relația. Mama lui Jennie este, de asemenea, conștientă de relația lor. Îi este recunoscătoare (lui GD – n.r.) pentru atenția pe care i-o acordă (lui Jennie – n.r.)”.

În replică la informațiile date publicității astăzi, YG Entertainment a comentat sec: „Nu putem confirma nimic despre viața personală a artiștilor noștri. Vă rugăm să ne înțelegeți (cu sensul de să fiți înțelegători – n.r.)”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.