Joseon-Exorcist-Poster2

Kam Woo-Sung, Jang Dong-Yoon și Park Sung-Hoon pornesc o luptă intensă cu spiritele oculte în noua dramă “Joseon Exorcist”

A venit momentul să descoperim o nouă dramă istorică. De această dată este,de fapt, o dramă mai specială catalogată ca supranaturală și fantastică, o să vedeți mai jos despre ce este vorba mai exact. Ea se numește “Joseon Exorcist/조선구마사” și este cel mai nou proiect de la postul coreean SBS, cu 16 episoade confirmate și va avea premiera chiar astăzi.

Este realizată de companiile YG STUDIOPLEX, Crave Works, Lotte Cultureworks, în regia lui Shin Kyung Soo ( a mai realizat și “Nokdu Flower” (SBS, 2019), “Doubtful Victory” (SBS, 2017), “Six Flying Dragons” (SBS, 2015), “3 Days” (SBS, 2014), “I Like You” (SBS, 2012), “Tree With Deep Roots” (SBS, 2011) și are la bază un scenariu semnat de Park Kye Ok.

Poveste:

Această dramă spune povestea Regelui Taejong și a celor doi fii ai săi, Prințul Chungnyung și Prințul Yangnyeong. Ei ajung să ducă o luptă cu spiritele rele care au revenit la viață și chiar să le exorcizeze pentru a putea salva astfel Regatul Joseon. Totul a pornit inițial de la fondatorii Regatului Joseon, care se pare că s-au folosit de forțele oculte, demoni și monștri pentru a putea răsturna Regatul Goryeo. Mai târziu, aceste forțe revin la viață pentru a bântui familia regală.

Îi vom descoperi în serial pe fii Regelui Taejong. În primul rând, Prințul Chungnyeong are un singur interes, acela de a studia învățăturile academicienilor. Totuși viața lui se va schimba brusc atunci când apare o criză provocată de apariția unui spirit malefic. Pentru a proteja oamenii din Joseon, Prințul Chungnyeong va intra în război împotriva spiritului malefic.

Pe de altă parte, Prințul Moștenitor Yangnyeong pare plin de încredere. De fapt, trăiește cu anxietate cronică dacă va fi recunoscut sau nu de tatăl său, Regele Taejong. El încearcă din greu să fie recunoscut de tatăl său, dar acțiunile sale nu par niciodată suficient de bune. Cu toate acestea, Regele Taejong are o dorință puternică ca primul său fiu, Prințul Moștenitor Yangnyeong să devină următorul rege al țării. Lăcomia îl îndeamnă apoi pe Prințul Moștenitor Yangnyeong să întreprindă un pact cu spiritul rău.

Distribuție

Actori principali:

Kam Woo Sung – Regele Taejong
Jang Dong Yoon – Prințul Chungnyung / Lee Do
Park Sung Hoon – Prințul Yangnyeong / Lee Je

Oamenii din jurul Regelui Taejong

Seo Young Hee – Regina Wongyeong

Lee Yoo Bi – Eori (concubina lui Yangnyeong)

Kim Dong Joon – Byeori
Jung Hye Sung – Moohwa
Geum Sae Rok – Hyeyoom

Min Jin Woong – Ingchoon
Hong Woo Jin – Hong Suk Joong
Moon Woo Jin – Prince Kangnyeong

Kam Woo Sung este un actor coreean consacrat, pe care până acum l-am putut urmări și în alte proiecte precum: “The Wind Blows” (jTBC, 2019)
Should We Kiss First” (SBS, 2018)
The Spring Day of My Life” (MBC, 2014)
King Geunchogo” (KBS1, 2010)
Alone in Love” (SBS, 2006)

Jang Dong Yoon este un actor tânăr, unii ar spune la început de drum în cariera sa, dar eu vă zic că acest baiat are un potențial uriaș. Nu l-am descoperit de mult timp, dar ce am văzut cu el mi-a plăcut foarte mult și aș putea să susțin, de pe acum, că el ne va surprinde în continuare cu interpretarea sa. Până în acest moment el a jucat în dramele: “Search” (OCN, 2020), “The Tale of Nokdu” (KBS2, 2019), “Dance Sports Girls” (KBS2, 2018), “Mr. Sunshine” (tvN, 2018), “A Poem a Day” (tvN, 2018), “The Tuna and the Dolphin” (KBS2, 2018), “If We Were a Season” (KBS, 2017), “School 2017″ (KBS2, 2017), “Solomon’s Perjury” (jTBC, 2016).

Park Sung Hoon este un actor coreean care aparent nu este atât de cunoscut ca alții, dar eu cred că are un potențial foarte mare. Sper că vă veți aduce aminte de el după aparițiile în dramele: “Psychopath Diary” (tvN, 2019), “Justice “(KBS2, 2019), “My Only One” (KBS2, 2018), “My Embarrassing Days” (KBS2, 2018), “Rich Man” (MBN/DramaX, 2018), “Black Knight” (KBS2, 2017), “Bad Families” (KBS2, 2017), “Mad Dog” (KBS2, 2017), “Falsify” (SBS, 2017), “Jealousy Incarnate” (SBS, 2016), “Six Flying Dragons” (SBS, 2015)

Pentru a vă face o idee și mai bună despre această dramă, vă invit să urmăriți un teaser chiar mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=JcdEH6IXoxc

Aceasta a fost prezentarea dramei “Joseon Exorcist/조선구마사”. Eu cred că este o nouă abordarea a acestui gen de serial urmând modelul “Kingdom”. Cu o poveste un pic terificantă și o acțiune intensă, chiar cred că această dramă va face o mare impresie.

Vizionare plăcută!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.